Vitam's Receptenboek

terugnaarrecepten

Geroosterde bospeen

Bijgerecht

4 PERSONEN

NOTEN

Ingrediënten

Rebels_Bospeen2
  • 400 gram bospeen 
  • 1 limoen
  • 20 gram dragon
  • 1,5 ui
  • 1 sinaasappel
  • 15 milliliter olijfolie
  • 15 gram amandelschaafsel

Bereiding

Stap 1 Schil en halveer de bospeen. Meng de bospeen met olijfolie en een snufje zout.
Stap 2 Verdeel het in een ovenschaal en rooster in een voorverwarmde oven op 190 graden. Rooster tot de bospeen beetgaar is, oventijd is afhankelijk van de grootte en hoeveelheid.  
Stap 3 Blus af met sinaasappelsap.
Stap 4 Serveer met fijngesneden dragon, een limoen partje en geroosterd amandelschaafsel.

Deel dit recept in jouw netwerk: