Blijf op de hoogte met Vitam
-
12 feb 2025|Good Food|Bedrijfsleven|Overheid|Doing Food|Samenwerkingspartners|Doing Good|Nieuws
Samenwerking met groothandel Boerschappen
Lees meer -
11 feb 2025|Good Food|Bedrijfsleven|Doing Food|Doing Good|CO2-reductie
Ode aan peulvruchten: lekker, gezond en duurzaam
Lees meer
-
7 feb 2025|Good Food|Doing Food|Doing Good|CO2-reductie
Onze voedingsdeskundige Nadja Hanssen aan het woord: de kracht van peulvruchten
Lees meer -
5 feb 2025|Stichting Vitam Doet Goed
Harry@school: 450 nieuwe groente-experts
Lees meer -
6 dec 2024|Doing Good
Bewust van ieders talent in de Talentkeuken
Lees meer -
26 nov 2024|Good Food|Doing Food|Doing Good
Bewuste keuzes voor de Good Food-productlijn
Lees meer -
21 nov 2024|Doing Good|CO2-reductie
Bewuste keuzes en de CO2-prestatieladder
Lees meer -
21 nov 2024|Good Food|Zorg
Goed eten in de zorg: het Martini Ziekenhuis
Lees meer