Skip to content
Lunch op het werk

Met goede bedrijfs-
horeca
wordt de werkdag beter

Heel de dag lekker eten en drinken op het werk, verzorgd door onze gastvrije medewerkers op locatie. Dát draagt bij aan een goede werkdag. Dus daar zorgen we voor. Altijd afgestemd op de doelstellingen van de betreffende organisatie, samen met onze opdrachtgevers. Dat is maatwerk.

Lekker en gezond eten en drinken op het werk

Vitam is de grondlegger van bewuste catering. In 2003 begon het met drie ondernemers die vonden dat bedrijfscatering anders kon en moest. Zo is Vitam gestart op de locatie Landgoed Leusderend. We deden het anders. Bewust anders. Buiten de gebaande paden hielden we vast aan ons idee van vers koken op locatie. Met vrijheid voor de koks, het bieden van maatwerk en ondernemerschap. Grensverleggend was het. En succesvol. Want nog steeds verzorgen wij op deze eerste Vitam-locatie de catering.

 

Onze bewuste aanpak
Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s samenkomen om te genieten van de lekkerste en gezondste gerechten. Die maken we met verse producten. En vers bereid door ondernemende, gastvrije Vitammers op locatie. Van het land af, via onze chefs, zo in het buffet en op je bord. Zo wordt de optimale smaak geserveerd. Daarbij volgen we natuurlijk de seizoenen want ‘seizoensvers’ is het beste dat er bestaat.

Als bewuste cateraar geven wij onze medewerkers alle ruimte om eigen keuzes te maken in hun restaurant en bij bijeenkomsten. Altijd afgestemd op de wensen van gasten en opdrachtgevers. Langs onze lat van vers, seizoensgebonden en gezond. Dit doen we voor alle momenten van de werkdag, zodat iedereen zich welkom voelt. Genoeg redenen om naar kantoor te komen dus.

Lunch op het werk

Onze locaties

We werken voor uiteenlopende organisaties door heel Nederland. Van mediabedrijven en industrie tot advocatenkantoren en multi-tenantpanden. En ook het aantal dagelijkse gasten dat we ontvangen verschilt per opdrachtgever.

Gezonde catering

Termeer Groep

Bij Termeer Groep (bekend van Sissy-Boy, Sacha en Manfield) in ’s-Hertogenbosch hebben de gasten dagelijks de keuze uit een gevarieerd assortiment, van verse salades en fruit tot knapperige broodjes en andere heerlijke gezonde gerechten.
Bewuste cateraar

Landgoed Leusderend

Onze eerste locatie! In 2003 werd Vitam opgericht en ruim 20 jaar later verzorgen wij daar nog steeds iedere werkdag de lunch en de banquetingdienstverlening. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.
Catering bedrijven

KWR

Sinds 2015 verzorgen wij de dienstverlening bij KWR Water Research Institute in Nieuwegein. Dit kennisinstituut staat voor verstandig omgaan met natuur, grondstoffen en energie. Duurzaamheid heeft dus een centrale rol in deze organisatie. Dat is in alles terug te zien. Als bewuste cateraar leveren wij hier een bijdrage aan met een vegetarisch en gezond assortiment en een verantwoorde bedrijfsvoering.
Hospitality op de werkvloer

Gezonde bedrijfshoreca in een multi-tenant gebouw

EDGE Workspaces biedt een scala aan flexibele kantooropties, waaronder privé-studio's, coworking-ruimtes, virtuele kantoren en evenementruimtes die op maat gemaakt kunnen worden zodat ze voldoen aan de behoeften van de bedrijven. Het doel van EDGE Workspaces is om een gemeenschap van professionals te creëren die zich inzetten voor duurzaamheid en innovatie. Vitam verzorgt op de locaties EDGE Stadium en EDGE Olympic – tegenover elkaar in Amsterdam – het eten en drinken voor de gebruikers van Edge Workspaces. Deze groep gasten is heel divers, met verschillende nationaliteiten en achtergronden.

 

Bijdragen aan de WELL-certificering

In deze jonge, dynamische multi tenant omgeving bieden we een gezond, lekker en trendy aanbod in de restaurants en koffiebars. Daarmee dragen we met onze bewuste catering bij aan de WELL-certificering van deze panden. En dat natuurlijk verzorgd door onze gastvrije medewerkers, die er iedere dag een horecabeleving van maken.

Bedrijfscatering kantoor

let's talk

Heb je vragen, tips of opmerkingen of ben je op zoek naar een nieuwe cateraar? Wij horen het graag.