Skip to content
Bedrijfsleven (3)

Met goede bedrijfshoreca wordt de werkdag beter

Heel de dag lekker eten en drinken op het werk, verzorgd door onze gastvrije medewerkers op locatie. Dát draagt bij aan een goede werkdag. Dus daar zorgen we voor. Altijd afgestemd op de doelstellingen van de betreffende organisatie, samen met onze opdrachtgevers. Dat is maatwerk.

Lekker en gezond eten en drinken op het werk

Vitam is de grondlegger van bewuste catering. In 2003 begon het met drie ondernemers die vonden dat bedrijfscatering anders kon en moest. Zo is Vitam gestart op de locatie Landgoed Leusderend. We deden het anders. Bewust anders. Buiten de gebaande paden hielden we vast aan ons idee van vers koken op locatie. Met vrijheid voor de koks, het bieden van maatwerk en ondernemerschap. Grensverleggend was het. En succesvol. Want nog steeds verzorgen wij op deze eerste Vitam-locatie de catering.

 

Onze bewuste aanpak
Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s samenkomen om te genieten van de lekkerste en gezondste gerechten. Die maken we met verse producten. En vers bereid door ondernemende, gastvrije Vitammers op locatie. Van het land af, via onze chefs, zo in het buffet en op je bord. Zo wordt de optimale smaak geserveerd. Daarbij volgen we natuurlijk de seizoenen want ‘seizoensvers’ is het beste dat er bestaat.

Als bewuste cateraar geven wij onze medewerkers alle ruimte om eigen keuzes te maken in hun restaurant en bij bijeenkomsten. Altijd afgestemd op de wensen van gasten en opdrachtgevers. Langs onze lat van vers, seizoensgebonden en gezond. Dit doen we voor alle momenten van de werkdag, zodat iedereen zich welkom voelt. Genoeg redenen om naar kantoor te komen dus.

onze-locatie

Onze locaties

We werken voor uiteenlopende organisaties door heel Nederland. Van mediabedrijven en industrie tot advocatenkantoren en multi-tenantpanden. En ook het aantal dagelijkse gasten dat we ontvangen verschilt per opdrachtgever.

Termeer (1)

Termeer Groep

Bij Termeer Groep (bekend van Sissy-Boy, Sacha en Manfield) in ’s-Hertogenbosch hebben de gasten dagelijks de keuze uit een gevarieerd assortiment, van verse salades en fruit tot knapperige broodjes en andere heerlijke gezonde gerechten.
Leusderend (1)

Landgoed Leusderend

Onze eerste locatie! In 2003 werd Vitam opgericht en ruim 20 jaar later verzorgen wij daar nog steeds iedere werkdag de lunch en de banquetingdienstverlening. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.
KWR

KWR

Sinds 2015 verzorgen wij de dienstverlening bij KWR Water Research Institute in Nieuwegein. Dit kennisinstituut staat voor verstandig omgaan met natuur, grondstoffen en energie. Duurzaamheid heeft dus een centrale rol in deze organisatie. Dat is in alles terug te zien. Als bewuste cateraar leveren wij hier een bijdrage aan met een vegetarisch en gezond assortiment en een verantwoorde bedrijfsvoering.
Chefs special

Chef's special

Lekker en gezond eten bij high-end kantooromgeving Spaces

Spaces is een high-end kantooromgeving, ingericht om ZZP-ers en andere innovatieve bedrijven een goede en flexibele werkplek te bieden met de voordelen van een volwaardig kantoor. Binnen een Spaces-locatie bevinden zich meerdere kantoren, coworking- en vergaderruimtes. Wij verzorgen bij verschillende Spaces-locaties het eten en drinken, zowel in de koffiebar en het restaurant als voor de banquetingdienstverlening.

Homepage (4)

let's talk

Heb je vragen, tips of opmerkingen of ben je op zoek naar een nieuwe cateraar? Wij horen het graag.