Vitaal thuiswerken: zo doe je dat!

30 apr 2020

We werken gemiddeld zo’n 32 tot 40 uur per week. Velen van ons werken regelmatig thuis. Alle redenen dus voor een vitaal thuiskantoor!

Het lekkerste oranje (bij)gerecht op Koningsdag (+ recept)

24 apr 2020

Wortelen zijn erg voedzaam, leveren weinig calorieën én je kunt enorm variëren met de bereiding. Deze wortelsalade is een heerlijk, smaakvol bijgerecht.

Asperges en Pasen: de perfecte combinatie

10 apr 2020

Asperges zijn met Pasen vaak terug te vinden op het menu. In deze blog delen we het recept van de Limburgse aspergesoep met gerookte zalm.

Drie pijlers van vitaliteit op de (thuis)werkvloer

9 apr 2020

Een vitaler kantoor? In dit artikel bespreken we de drie pijlers van vitaliteit op het werk: voeding, beweging en ontspanning!

Recept: romige pastinaaksoep met dille

2 apr 2020

Vaak wordt de pastinaak bestempeld als wintergroente, maar deze groente is ook heerlijk in de lente! Daarom maken we er een heerlijk voorjaarssoepje van. 

'Good Food’ met aandacht voor mens, dier en milieu

24 mrt 2020

Kies je voor een Good Food-product, dan kies je voor verantwoord: deze dragen bij aan een gezonde levensstijl, dienen een sociaal doel of hebben een duurzaam kenmerk.

De effecten van overmatige vleesconsumptie

14 mrt 2020

Steeds meer studies tonen aan dat overmatig vlees consumeren schadelijk is voor mens, dier en milieu. Maar wat zijn dan precies de effecten?

'Doe mij maar vega!'

6 mrt 2020

Het duurzaam verminderen van onze vleesconsumptie staat hoog op de agenda's van (overheid)instanties, milieuorganisaties én van consumenten. Hoe kun je je steentje bijdragen in deze eiwittransitie?

'Gastvrijheid zit in kleine dingen'

3 mrt 2020

De grenzen tussen catering en horeca vervagen. Daarmee wordt ook gastvrijheid steeds belangrijker in de catering­branche. Maar waar gaat dit precies over?

2 3 4 5 6