Ieder VITAM restaurant zijn eigen 'Vakspecialist Verse Soep'

20 aug 2019

Het is een ideale manier om voedzaam te lunchen, handig om restjes groenten mee te verwerken en iedereen houdt ervan: vers bereide soep. Alle reden voor VITAM om verse soep in de basis van haar (lunch)aanbod te plaatsen.

Snel schakelen met Fish Tales: ‘No waste – tonijn’ in VITAM restaurants

19 aug 2019

Vorige week werden we benaderd door Fish Tales, het enige écht duurzame vismerk van Nederland. Binnen hun streven naar verantwoorde visserij is onnodige verspilling een belangrijke pijler. En net dat dreigde te gebeuren: een partij duurzame geelvintonijn - met de hengel rondom de Malediven

Food Pioneers VITAM verleggen culinaire grenzen in catering

5 aug 2019

Misset Horeca interviewde onze kwaliteit-conceptcoach Peter Nass over zijn loopbaan bij VITAM en zijn dagelijkse ambitie om - samen met zijn team van Food Pioneers - ieder dag onze gasten te verleiden tot de gezonde en verantwoorde keuze. Hoe? Met goed en lekker eten!

'Dag tegen zout' tijdens de BBQ + recept

2 aug 2019

Binnen ons streven om onze gasten te verleiden tot de gezonde keuze - én als partner van De Nierstichting - zetten wij ons dagelijks in om onze gasten zoutbewuster te maken. 85% van de Nederlanders eet namelijk te veel zout. Dat kan de bloeddruk verhogen en nierschade veroorzaken. Het is dus een

Hoe stimuleer ik vitaliteit onder mijn werknemers? [ 6 praktische tips! ]

10 jul 2019
Vitalere medewerkers zijn gelukkiger, productiever en sterker betrokken bij de organisatie. Een hoge vitaliteit onder werknemers heeft voordelen voor het bedrijf én voor de werknemers zelf. In deze blog geven we je 6 praktische tips om die vitaliteit onder je werknemers te stimuleren.

Voldoende groenten eten in de zomer: 4 tips

17 jun 2019

De zomer: genieten van de zon, het buitenleven en al het heerlijke wat daarbij komt kijken. Het is het fijnste seizoen van het jaar, waarop we graag blijven plakken op terrasjes en nogal eens de BBQ tevoorschijn halen. Dat zorgt ervoor dat gezond koken er nog weleens bij inschiet, waardoor het

Vitaliteit en gezondheid: Wat is het verschil tussen gezond en vitaal zijn?

12 jun 2019

Vitaliteit en gezondheid zijn termen die veel door elkaar gebruikt worden. Niet gek, aangezien beide gaan over leefstijl en je persoonlijke welzijn. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? We leggen het je graag uit.

Bedrijfscatering in 2019: de 5 belangrijkste trends voor de toekomst

3 jun 2019

We delen graag onze visie op de toekomst van bedrijfscatering met je. Dit doen we aan de hand van dé vijf trends, waarvan wij verwachten dat ze de komende jaren de toon zullen zetten.

Gezond eten en drinken tijdens nachtdiensten: Waarom belangrijk + tips!

30 mei 2019

Eén op de zeven Nederlanders draait soms of regelmatig nachtdiensten. Noodzakelijk en onvermijdelijk, maar helaas niet altijd even goed voor de gezondheid. We kijken naar de gezondheidsrisico’s en delen onze tips om vitaal de nacht door te komen.

2 3 4 5 6