Vive la France! Vitam neemt je mee op vakantie naar Frankrijk

13 jul 2020

Vive La France! Het land van de verse baguettes, weide velden met lavendel, Bordeaux wijnen, de Eiffeltoren en meer! Deze week brengt Vitam het charmante Frankrijk naar het bedrijfsrestaurant. Hier verwennen we onze gasten met vers belegde baguettes, Franse frietjes, Provençaalse visstoof,  jus

Tom Kha Kai vs Tom Yum Soep (+ recept)

7 jul 2020

Tom wat? Tom Kha Kai! Dit is een populair soepgerecht uit de Thaise keuken. De naam betekent kip-gembersoep. 

Aloha! It's poké bowl time! (+ recept)

30 jun 2020

De poké bowl is een traditioneel Hawaïaans gerecht dat vooral door vissers werd gegeten om restjes vis op te maken. De traditionele poké-smaakmakers zijn sterk beïnvloed door de Japanse/Aziatische keuken. Het gerecht werd eerst zeer populair in Amerika en in 2016 heeft het zijn doorslag gemaakt

Vet gezond: de Hollandse Nieuwe is weer in het land! (+recept)

11 jun 2020

Half juni zijn de Nederlanders weer in de ban van Hollandse Nieuwe! Tijdens jaarlijkse Vlaggetjesdag komt het eerste vaatje vers gevangen haring binnen in Scheveningen. 

Fairtrade: om (h)eerlijk te zijn! (+ Moederdag recept!)

10 mei 2020

Je hebt het vast al voorbij zien komen, maar deze week vindt de voorjaarseditie van de Fairtrade week plaats. In deze week is er extra aandacht voor eerlijke producten en daar doet Vitam natuurlijk graag aan mee!

Vitaal thuiswerken: zo doe je dat!

30 apr 2020

In Nederland werken we gemiddeld zo’n 32 tot 40 uur per week. Velen van ons werken normaliter in een kantooromgeving, maar doen dit nu vanwege de coronamaatregelen zo veel mogelijk vanuit huis. De voorspelling is dat we in de toekomst ook steeds meer zullen gaan  thuiswerken. Alle redenen dus

Het lekkerste oranje (bij)gerecht op Koningsdag (+ recept)

24 apr 2020

Gasten van onze restaurants zijn welbekend met onze dagelijks verse en rijk gevulde saladebars. Eén van de componenten die het altijd goed doet, is onze frisse wortelsalade met hazelnoot. Ter ere van Koningsdag én omdat veel gasten in verband met het coronavirus al enige tijd niet hebben kunnen

Asperges en Pasen: de perfecte combinatie

10 apr 2020

Asperges en Pasen is een logische combinatie voor velen van ons en daarom is deze groente vaak terug te vinden op het Paasmenu. Het witte goud kent een kort seizoen in Nederland, namelijk van april tot eind juni. Veel Nederlanders maken optimaal gebruik van deze tijdelijke groente – we

Drie pijlers van vitaliteit op de (thuis)werkvloer

9 apr 2020

Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het gaat over meer uit het leven willen én kunnen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau en zijn eigen manier, maar met hetzelfde doel: het

1 2 3 4 5