True price bij Provincie Groningen

16 mei 2023

Bij opdrachtgever Provincie Groningen doen we een pilot met het weergeven van de echte prijs. Gasten kiezen of ze de reguliere of de echte prijs betalen.

Onze duurzame dienstverlening bij KWR

13 mei 2023

Bij KWR Water Research Institute heeft duurzaamheid een centrale rol. En daar leveren wij met onze dienstverlening natuurlijk graag een bijdrage aan.

Gezond eten en drinken tijdens nachtdiensten: Waarom belangrijk + tips!

10 mei 2023

Eén op de zeven Nederlanders draait soms of regelmatig nachtdiensten. We onderzoeken de gezondheidsrisico’s en delen tips om gezond te eten en drinken.

Geheugenopfrisser - eiwitten

1 mei 2023

Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon. In deze geheugenopfrisser delen we kennis of frissen we deze op én geven we tips.

Vitam en ToekomstProef

13 apr 2023

Vitam heeft zich aangesloten bij ToekomstProef, een platform waarmee zorgorganisaties en marktpartijen het eten en drinken in de zorg gaan verduurzamen.

Koken in de dark kitchen

12 apr 2023

Sinds juli 2022 werken we voor onze opdrachtgever SSO CFD Belastingdienst vanuit een dark kitchen – een productiekeuken – in Amstelveen.

Stichting Vitam Doet Goed bestaat vijf jaar!

13 mrt 2023

Stichting Vitam Doet Goed bestaat 5 jaar! Deze stichting werd opgericht met als doel kinderen alles te leren over een gezonde en verantwoorde levensstijl.

Geheugenopfrisser - vezels

28 feb 2023

In een gezond voedingspatroon horen voldoende vezels. Maar wat is voldoende? Om het eten van voldoende vezels wat makkelijker te maken, frissen we je geheugen even op en vertellen we waarom vezels zo belangrijk zijn. En geven we natuurlijk tips om vezelrijker te eten.

Bijeenkomst twintigjarig bestaan

22 feb 2023

Donderdag 9 februari vierden we ons twintigjarig bestaan met onze opdrachtgevers en relaties. Het was bijzonder om zoveel geïnteresseerden te ontvangen op ons servicekantoor.

1 2 3 4 5