Blijf op de hoogte met Vitam
-
7 feb 2025|Good Food|Doing Food|Doing Good|CO2-reductie
Onze voedingsdeskundige Nadja Hanssen aan het woord: de kracht van peulvruchten
Lees meer -
5 feb 2025|Stichting Vitam Doet Goed
Harry@school: 450 nieuwe groente-experts
Lees meer
-
6 dec 2024|Doing Good
Bewust van ieders talent in de Talentkeuken
Lees meer -
26 nov 2024|Good Food|Doing Food|Doing Good
BEWUSTE KEUZES VOOR DE GOOD FOOD-PRODUCTLIJN
Lees meer -
21 nov 2024|Doing Good|CO2-reductie
Bewuste keuzes en de CO2-prestatieladder
Lees meer -
21 nov 2024|Good Food|Zorg
Goed eten in de zorg: het Martini Ziekenhuis
Lees meer -
21 nov 2024|Bedrijfsleven|Overheid
GOED ETEN OP KANTOOR: EEN BEWUSTE KEUZE
Lees meer -
21 nov 2024|Werken bij Vitam|Doing Good
ZO ZORGEN WE VOOR ONZE MEDEWERKERS
Lees meer