Vegan pilot

18 jan 2023

Op verzoek van onze opdrachtgever zijn we op twee Vitam-locaties een pilot gestart die is gericht op nog meer plantaardig eten.

Goed werkgeverschap

23 dec 2022

Bij Vitam staan we voor goed werkgeverschap: we vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en vertrouwd voelt.

Nationale Klimaatweek

29 okt 2022

Vitam besteedt natuurlijk veel aandacht aan de Klimaatweek. Waarom? Omdat wij dagelijks werken aan vitale mensen in een vitale wereld en ondernemen met respect voor mens, dier en milieu.

Vijf tips om gezonder te eten

16 okt 2022

Iedereen weet dat gezond eten bijdraagt aan een goede gezondheid. Toch hebben veel mensen moeite om de juiste eetkeuzes te maken, terwijl het niet moeilijk hoeft te zijn.

Go Green

5 okt 2022

Plantaardig eten: Hoe pak je dat aan? Dat vragen veel mensen zich af. Met Go Green maken we dat heel makkelijk door zogenoemde foodswaps toe te passen.

Handige foodswaps om je eetpatroon te verbeteren

12 sep 2022

Handige tips om gezonder te eten met: vijf laagdrempelige foodswaps. Wissel bepaalde producten in voor een gezonder en/of duurzamer alternatief. 

Feestelijk zonder alcohol!

7 sep 2022

Bij Vitam willen we van ieder eetmoment een feestje maken. Daar hoort natuurlijk een feestelijk drankje bij, namelijk een mocktail!

Verbluffende Vitammers

29 jun 2022

Verbluffend Vitam: bij Vitam draait alles om hospitality; iedere dag weer willen wij onze stakeholders verbluffen met onze goede service.

Nieuwe oogst van Voedselbos Ketelbroek

30 mei 2022

We zijn blij met de nieuwe oogst van Voedselbos Ketelbroek. Deze gebruiken we in onze restaurants – waarmee onze samenwerking met Stichting Voedselbosbouw meer vormt krijgt. 

1 2 3 4 5