Drie pijlers van vitaliteit op de (thuis)werkvloer

9 apr 2020

Een vitaler kantoor? In dit artikel bespreken we de drie pijlers van vitaliteit op het werk: voeding, beweging en ontspanning!

Recept: romige pastinaaksoep met dille

2 apr 2020

Vaak wordt de pastinaak bestempeld als wintergroente, maar deze groente is ook heerlijk in de lente! Daarom maken we er een heerlijk voorjaarssoepje van. 

'Good Food’ met aandacht voor mens, dier en milieu

24 mrt 2020

Kies je voor een Good Food-product, dan kies je voor verantwoord: deze dragen bij aan een gezonde levensstijl, dienen een sociaal doel of hebben een duurzaam kenmerk.

De effecten van overmatige vleesconsumptie

14 mrt 2020

Steeds meer studies tonen aan dat overmatig vlees consumeren schadelijk is voor mens, dier en milieu. Maar wat zijn dan precies de effecten?

'Doe mij maar vega!'

6 mrt 2020

Het duurzaam verminderen van onze vleesconsumptie staat hoog op de agenda's van (overheid)instanties, milieuorganisaties én van consumenten. Hoe kun je je steentje bijdragen in deze eiwittransitie?

'Gastvrijheid zit in kleine dingen'

3 mrt 2020

De grenzen tussen catering en horeca vervagen. Daarmee wordt ook gastvrijheid steeds belangrijker in de catering­branche. Maar waar gaat dit precies over?

Koksopleiding Vitam: eerste lichting geslaagd, tweede lichting gestart

25 feb 2020

De eerste lichting van Vitam's eigen koksopleiding is geslaagd. Ze leerden gevarieerd en seizoensgebonden koken met de focus op creativiteit, gezondheid en duurzaamheid.

Tips: voldoende water drinken op kantoor

21 feb 2020

Er zijn genoeg redenen om serieus je best te doen om meer water te drinken. Maar hoe zorg je dat je voldoende water drinkt én dit ook blijft volhouden?

Het vliegwiel van sociaal ondernemerschap

17 feb 2020

Op het gebied van ‘sociaal onder­nemerschap’ gebeurt er veel bij de Gemeente Arnhem, ook in het bedrijfsrestaurant waar Vitam de dienstverlening verzorgt.

3 4 5 6 7