Gezond eten en drinken tijdens nachtdiensten: Waarom belangrijk + tips!

30 mei 2019

Eén op de zeven Nederlanders draait soms of regelmatig nachtdiensten. Noodzakelijk en onvermijdelijk, maar helaas niet altijd even goed voor de gezondheid. We kijken naar de gezondheidsrisico’s en delen onze tips om vitaal de nacht door te komen.

De vitale voordelen van de smaakvolle Japanse keuken

20 mei 2019

Japanners staan er om bekend tot op late leeftijd een actief en vitaal leven te leiden. En daar speelt de gezonde - maar vooral ook lekkere! - Japanse keuken een belangrijke rol in: onze inspiratiebron voor een nieuw foodconcept: 'Oishii Dashi'. 

Fairtrade: om (h)eerlijk te zijn! ( + moederdag recept!)

7 mei 2019

Je hebt het vast al voorbij zien komen, maar deze week vindt de voorjaarseditie van de Fairtrade week plaats. In deze week is er extra aandacht voor eerlijke producten, en daar doet VITAM natuurlijk graag aan mee!

Diversiteit op de werkvloer: 7 belangrijke voordelen voor elke organisatie

25 apr 2019

Met diversiteit op de werkvloer bedoelen we de verscheidenheid aan medewerkers binnen één organisatie. We hebben het dan niet alleen over verschillen in geslacht en cultuur, maar ook over bijvoorbeeld leeftijd en kennis. In dit artikel vertellen we je meer over diversiteit en de voordelen die

Een ei hoort erbij! (+ recept)

16 apr 2019

Pasen staat weer voor de deur. De hoogste tijd voor een ode aan onze gezonde vriend het eitje. Je kan hem koken, klutsen, bakken, pocheren en met Pasen natuurlijk ook versieren! In dit artikel leggen we uit waarom een ei een gezonde keuze is en delen we een lekker recept om zelf mee aan de slag

Daar zijn ze weer: de eerste snoeptomaten van het seizoen!

2 apr 2019

Ieder jaar neemt VITAM directeur Jørgen het eerste kistje snoeptomaten van Kwekerij Osdorp in ontvangst en verrast daar een klas basisschoolleerlingen mee. Zo ook dit jaar!

10 makkelijke manieren om meer groenten te eten (deel 2)

1 apr 2019

Groenten eten. We doen het langzaamaan steeds meer, maar die minimale 250 gram per dag blijkt nog lastig. Met dit artikel proberen we je een handje te helpen!

Gezonder eten in de praktijk - het verhaal van Sabina (restaurantmanager)

21 mrt 2019
Omdat je broek niet meer past, omdat je het goede voorbeeld wilt geven aan je kinderen of omdat je gezondheid er echt om vraagt… Gezonder eten is een veel gehoorde wens. In onze restaurants zien we dat gasten steeds meer waarde hechten aan de kwaliteit en voedingswaarde van hun eten en dat de

10 makkelijke manieren om meer groenten te eten (deel 1)

19 mrt 2019

Groenten maken een opmars. En terecht, want er zitten veel voordelen aan een groenterijk eetpatroon. Zo krijg je automatisch veel vezels, vocht, vitamines, mineralen en andere belangrijke bouwstoffen binnen. In dit artikel vertellen we je daar graag meer over!

3 4 5 6 7