Samen met onze partner De Nierstichting werken we aan verschillende initiatieven om de zoutconsumptie terug te dringen. We beperken niet alleen het zoutgebruik in onze gerechten, we plaatsen ook smaaktafels in de restaurants om de zoutconsumptie terug te dringen.
We werken samen met organisaties met wie we de wereld van eten en drinken samen verder vernieuwen en verduurzamen. Het voelt dan ook goed om samen met Social Impact Maker onze productlijn van Good Food uit te breiden.
Veggie-spaarkaart: ga voor kleur
5 nov 2021Vitam was partner van NAGF tijdens de tweede editie van de Nationale Groente- en Fruitdag. Met de Veggie-spaarkaart belonen zij onze gasten met het eten van groente en fruit.
Veganisme, heel plantaardig! (+recept)
1 nov 2021Een paar jaar geleden moest je wel even zoeken naar een restaurant met veganistische opties. Dat is tegenwoordig wel anders.
Vitam, de facilitaire horecadienstverlener uit Den Bosch, is door het GfK Formule Rapport Out of Home verkozen tot winnaar in de categorie At Work. GfK reikte de Out of Home Formule award uit.
Per 1 oktober gaat Vitam 'Goede Voeding' verzorgen voor de cliënten, medewerkers en bezoekers van Reade (revalidatiegeneeskunde en reumatologie).
Vitam gaat aan de slag bij gemeente Almere
21 sep 2021Sinds het voorjaar verzorgt Vitam de facilitaire horeca bij gemeente Almere. De focus ligt vooral op duurzaamheid, gastvrijheid en continue ontwikkeling
Met 'Kickstart je dag' kun je bij Vitam in het restaurant niet alleen terecht voor een heerlijke lunch maar ook voor een gezond ontbijt!
Succesvolle verspillingsvrije week
14 sep 2021Vitam was partner van Stichting Samen tegen Voedselverspilling tijdens de Verspillingsvrije week. Ook jij kan in jouw keuken verspilling tegen gaan!