Doing Food
Vitam is de grondlegger van bewuste catering. Wij doen het dus anders dan de anderen. Als bewuste cateraar geven wij onze medewerkers alle ruimte om in hun restaurant eigen keuzes te maken. Altijd afgestemd op de wensen van gasten en op maat voor opdrachtgevers. Langs onze lat van vers, seizoensgebonden en gezond. Dus geen mega inkoop van producten en geen menugestuurde catering. De chef-kok, restaurantmanager en restaurantmedewerkers; allemaal ondernemend en allemaal gastvrij. Want als gast in onze restaurants wil je je welkom voelen en genieten van lekker eten en drinken. En daar zorgen de Vitammers elke dag bewust voor.
It's doing food!
Een aantal voorbeelden van Doing Food in praktijk
-
Food Pioneers
Food Pioneers: De Vitam Food Pioneers zijn chef-koks met veel culinaire kennis en ervaring. Het is hun doel om alle medewerkers te inspireren om steeds weer met het meest creatieve aanbod te komen. Door recepten te delen, collega’s op de locaties te trainen en tips te delen over het voorkomen van verspilling. Ook bieden zij culinaire ondersteuning bij evenementen en werken zij mee aan de ontwikkeling van nieuwe foodmodules. -
Food modules
We blijven altijd verrassen en bieden daarom foodmodules. Een voorbeeld hiervan is Houd je waffle. Dat is genieten van guilty pleasures, maar wel in een meer verantwoorde vorm, want met deze met groente gevulde wafels bieden we een flinke portie groente! Denk aan een rode bietenwafel met een topping van rucola, geitenkaas en balsamicoazijn of een zoete aardappelwafel met zure room, gerookte zalm en dille? Daar wordt iedereen toch stil van? -
Verbluffende vitammers
Bij Vitam draait alles om hospitality; iedere dag weer willen wij onze gasten, opdrachtgevers en anderen verbluffen. Gastvrije medewerkers zijn daarin cruciaal. Daarom volgen alle Vitammers een hospitalitytraining: Verbluffend Vitam. Daarin leren zij hoe ze een stap extra kunnen zetten in alles wat ze doen. En ook na de training blijft Verbluffend Vitam actueel - in teamoverleggen, in interne communicatiemiddelen en bij personeelsbijeenkomsten. Want verbluffen doen we iedere dag.
Blijf op de hoogte met vitam
-
8 jul 2024|Good Food|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Onderwijs|Doing Food|CO2-reductie
Peulvruchten in de spotlights
Lees meer -
6 mei 2024|Good Food|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Onderwijs|Doing Food|Doing Good|Nieuws
Vitam jaarverslag 2023
Lees meer -
6 mrt 2024|Doing Food
Een dag met de Food Pioneers
Lees meer