Lekker eten op de campus
Samen eten en drinken tijdens de collegedag. Dat moet goed voelen. Met een aantrekkelijk aanbod in een fijne omgeving. En ook docenten en ander onderwijspersoneel eten graag samen. Op diezelfde campus. Dat betekent dus veel variatie!
Lekker en gezond eten en drinken dat je scherp houdt. Om samen van te genieten. Dat doet goed.
Vitam is de grondlegger van bewuste catering. Wij doen het dus anders dan de anderen. Bewust anders. Door vers te koken op locatie. Met vrijheid voor de koks, het bieden van maatwerk en ondernemerschap. Grensverleggend is het. En succesvol. Ook voor onderwijsinstellingen.
Onze bewuste aanpak
Lekker eten en drinken, daar moet het om draaien in de horecaoutlets bij hogescholen en universiteiten. Lekker betekent wel voor alle campusdoelgroepen iets anders. Want medewerkers en studenten hebben over het algemeen verschillende eet- en drinkbehoeften. Daar spelen wij op in met een breed assortiment voor de hele dag. Met wisselende, vernieuwende en wereldse foodconcepten verrassen we iedereen. Altijd langs onze lat van vers, seizoensgebonden en gezond.
Zo zorgen wij ervoor dat alle gasten de hele dag kunnen genieten van lekker eten en drinken én scherp blijven.
Onze locaties
We werken voor uiteenlopende onderwijsinstellingen door heel Nederland. Van kleinschalige opleidingsinstituten tot grote campussen.
Erasmus Universiteit Rotterdam
Hogeschool Utrecht
Dit zeggen onze opdrachtgevers
-
Vitam blijft verrassen, qua assortiment maar zeker ook qua samenwerking: open, eerlijk en oplossingsgericht!
Hogeschool Utrecht -
Het is fijn werken met Vitam. We creëren samen een bij ons passende plek en welgekozen assortiment. Bovendien is er stabiliteit en dat maakt het geheel duurzaam.Raad voor de rechtspraak
-
Vitam draagt op onze VGZ-locatie in Arnhem bij aan het verduurzamen van het assortiment in het bedrijfsrestaurant. Zo hebben we een minimale derving en wordt plastic steeds verder teruggedrongen tot het gebruik waar het alleen noodzakelijk is. Daarnaast verleiden ze onze medewerkers tot het maken van de gezonde keuze met een heerlijke, vegetarische saladebar in het restaurant.
Coöperatie VGZ UA
Blijf op de hoogte met vitam
-
16 sep 2024|Onderwijs|Doing Good
DE DUURZAME KEUZE IN CAMPUSCATERING
Lees meer -
8 jul 2024|Good Food|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Onderwijs|Doing Food|CO2-reductie
Peulvruchten in de spotlights
Lees meer -
1 jul 2024|Good Food|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Onderwijs|Nieuws
Lang leve de saladebar
Lees meer