Skip to content
Onderwijs (3)

Altijd lekker
eten en drinken
op de campus

Samen eten en drinken tijdens de collegedag. Dat moet goed voelen. Met een aantrekkelijk aanbod in een fijne omgeving. En ook docenten en ander onderwijspersoneel eten graag samen. Op diezelfde campus. Dat betekent dus veel variatie!

Lekker en gezond eten en drinken dat je scherp houdt. Om samen van te genieten. Dat doet goed.

Vitam is de grondlegger van bewuste catering. Wij doen het dus anders dan de anderen. Bewust anders. Door vers te koken op locatie. Met vrijheid voor de koks, het bieden van maatwerk en ondernemerschap. Grensverleggend is het. En succesvol. Ook voor onderwijsinstellingen.

 

Onze bewuste aanpak
Lekker eten en drinken, daar moet het om draaien in de horecaoutlets bij hogescholen en universiteiten. Lekker betekent wel voor alle campusdoelgroepen iets anders. Want medewerkers en studenten hebben over het algemeen verschillende eet- en drinkbehoeften. Daar spelen wij op in met een breed assortiment voor de hele dag. Met wisselende, vernieuwende en wereldse foodconcepten verrassen we iedereen. Altijd langs onze lat van vers, seizoensgebonden en gezond.

Zo zorgen wij ervoor dat alle gasten de hele dag kunnen genieten van lekker eten en drinken én scherp blijven.

Onderwijs (4)

Onze locaties

We werken voor uiteenlopende onderwijsinstellingen door heel Nederland. Van kleinschalige opleidingsinstituten tot grote campussen.

EUR

Erasmus Universiteit Rotterdam

Hier verzorgen we al sinds 2014 het eten en drinken, in verschillende horecaoutlets. Wij bieden deze grote, diverse doelgroep volop variatie en keuze. Met veel aandacht voor gezond en duurzaam natuurlijk.
HU

Hogeschool Utrecht

In 2018 startte onze dienstverlening bij Hogeschool Utrecht. De studenten, docenten en bezoekers genieten daar van lekker eten en drinken in het restaurant en bij bijeenkomsten. Dit doen we sinds kort ook op de locatie in Amersfoort.
Homepage (4)

let’s talk

Heb je vragen, tips of opmerkingen of ben je op zoek naar een nieuwe cateraar? Wij horen het graag.