Good Food
Met meer dan 30.000 gasten per dag in onze restaurants hebben we als cateraar een belangrijke rol als het om gezond eten en drinken gaat. Dus verleiden we onze gasten elke dag met lekkere, gezonde gerechten. We kiezen onze ingrediënten bewust en gebruiken meer groente, meer vezels en meer plantaardige eiwitten, maar minder zout en minder suiker. Zeg je gezond eten en drinken, dan zeg je al gauw vers. De lekkerste en gezondste gerechten maak je nu eenmaal met verse producten. En vers bereid op locatie. Zo krijgt de gast de optimale smaak geserveerd. Daarbij volgen we natuurlijk de seizoenen want ‘seizoensvers’ is het beste dat er bestaat. Van het land af, via onze chefs, zo in het buffet en op je bord.
It's good food!
Een aantal voorbeelden van Good Food in de praktijk-
Verleiden tot de gezonde keuze
Lekker en gezond komen samen in onze restaurants. We kiezen ervoor te verleiden tot de gezonde keuze. We leggen dus niets op. Door groente en fruit in de hoofdrol te plaatsen, en met smakelijke presentatie en storytelling maken we het voor onze gasten makkelijker en aantrekkelijker om de gezonde keuze te maken. -
Seizoenenkompas
Seizoensgroenten: onze helden van het seizoen en de basis voor ons aanbod. Met ons seizoenenkompas – ontwikkeld in samenwerking met Milieu Centraal - borgen we dat ingekochte groenten en fruit minimaal energielabel A of B hebben. Deze producten komen van de volle grond of uit duurzame kassen, hebben beperkte transportbewegingen gemaakt en zijn minimaal, recyclebaar of biobased verpakt. -
Good food
We verrijken en verduurzamen het assortiment in al onze restaurants met onze eigen Good Food-producten. Deze producten hebben altijd een gezond, duurzaam en/of sociaal karakter. Bewust verantwoord gekozen of gemaakt dus. Zo doen we het goed voor de mens en de wereld.