Vitam's Receptenboek

terugnaarrecepten

Vegaburger

Hoofdgerecht

10 PERSONEN

GLUTEN, MOSTERD, EI

Ingrediënten

Vegan burger
  • 10 quinoaburgers (of andere vegaburger)
  • 10 bierbostelbroodjes               
  • 6 trostomaten 
  • 1 cogollos sla
  • 250 gram rauwe champignons
  • 10 plakken oude Beemster kaas (48+)
  • Mayonaise BIO
  • Lisimo tapenade truffel 

Bereiding

Stap 1 Bak de burger in de oven op 160 graden in ongeveer 6 minuten.
Stap 2 Snij de champignons en tomaat in dunne plakken.
Stap 3 Snij de collogos sla in vier gelijken delen.
Stap 4 Meng de mayonaise met de truffel tapenade.
Stap 5 Verdeel nu de burger over het broodje en garneer af met de tomaat, sla, rauwe champignons en de truffelmayonaise.

Deel dit recept in jouw netwerk: