Hoofdgerecht
4 PERSONEN
GLUTEN, VIS, LACTOSE
Ingrediënten

- 350 gram spaghetti
- 4 teentjes knoflook
- 450 gram gepelde garnalen
- 50 gram roomboter
- 70 gram olijfolie
- Snufje cayennepeper of ½ rode peper
- 50 gram rucola
- Bosje peterselie
- ½ citroen
- 30 gram Parmezaanse kaas
Bereiding
Stap 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2 Hak de teentjes knoflook fijn. Verhit dan de koekenpan en bak hierin boter en de olijfolie. Voeg er dan de knoflook aan toe en bak aan voor 1 minuut.
Stap 3 Kruid de garnalen met de cayennepeper en bak ze mee in de knoflookolie totdat ze gaar zijn. Dit zie je meestal aan de roze kleur. Voeg nog een klontje boter en olijfolie toe op een laag vuur.
Stap 4 Voeg de spaghetti toe aan de knoflookolie en garnalen. Besprenkel dan met het citroensap en de fijngehakte peterselie. Voeg ten slotte de rucola toe. Rasp er vervolgens een beetje Parmezaanse kaas over. Hussel alles goed door elkaar. Garneer met de rest van de Parmezaanse kaas.