Vitam's Receptenboek

Spruiten-pastinaak soep

28 jun 2021
Twee seizoenshelden in de hoofdrol: spruiten en pastinaak.

Spinaziedriehoekjes met feta

28 jun 2021
Spinazie is onze held van mei! Deze combinatie met feta en bladerdeeg maakt het een gezellig hapje. Enjoy!

Ratatouille

28 jun 2021
Zin om je te vertoeven in de Franse keuken? Maak dan zelf deze verrukkelijke Ratatouille.

Pompoenstamppot

28 jun 2021
Wintersstamppot met onze seizoensheld, de pompoen! Recept van Rob Kramer en winnaar van de prijs De Lekkerste Stamppot met minder zout op de Horecava 2019

Pastinaaksoep

28 jun 2021
Een soep met onze seizoensheld van december: pastinaak!

Pasta met garnalen

28 jun 2021
Zin om je te vertoeven in de Italiaanse keuken? Maak dan zelf deze verrukkelijke pasta.

Oshi Dashii salade met komkommer en avocado

28 jun 2021
Oshi Dashii (Japans voor 'het is heerlijk') is een concept van ons. Dit gerecht verrast iedereen aan tafel!

Moussaka

28 jun 2021
Zin om je te vertoeven in de Griekse keuken? Maak dan zelf deze verrukkelijke Moussaka!

Knolselderij met gerookte yoghurt

28 jun 2021
Onze held van februari: knolselderij. Misschien gebruik je de knolselderij door de aardappelpuree, maar zet 'm eens in de hoofdrol!

Karamel brownie met sinaasappel-kaneelroom

28 jun 2021
Inspiratie nodig om het diner tijdens een feestdag af te sluiten? Deze heerlijke karamel brownie is een aanrader voor het dessert!

Hummus

28 jun 2021
Hummus. Je kunt ze kant-en-klaar in de supermarkt kopen, maar een zelfgemaakte is lekkerder ook nog eens veel goedkoper. Heerlijk voor bij de borrel of als spread op brood.

Homemade Toscaans brood met spread

28 jun 2021
Op zoek naar een zoutarme lunch? Met dit heerlijke homemade Toscaanse brood met eigengemaakte paprikaspread eet je maar 0,62 gram zout.
1 2 3 4