
Inspiratie en gastvrijheid bij het Vitam Managers Event
Het was weer geslaagd! Afgelopen vrijdag vond voor de tweede keer het Vitam Managers Event plaats. Met veel inspiratie, informatie, veel lekker eten en drinken én gezelligheid. Onze restaurant- en locatiemanagers uit het hele land kwamen samen in De Rijtuigenloods in Amersfoort voor dit bijzondere evenement. Op het programma stonden workshops met uiteenlopende onderwerpen, zoals Vitam’s voedselvisie, vitaliteit, recruitment, concepten en smaken en geuren.
Naast de leerzame workshops was er voor de Vitammers een culinaire markt. Bij de food stands van verschillende leveranciers konden zij volop inspiratie en informatie vinden: bewust gebak van Gruun Gebak, verfrissende drankjes van Vrumona, biologische zuivel van Weerribben, granola van Leanne’s Bakery, plantaardige zuivel van Oatly, producten van de Vegetarische Slager en Future 50 Foods van Unilever, plantaardige bitterballen van Cas & Kas, wijn van Sligro, sauzen van Remia, duurzame vleesproducten van Enkco, koffie van Rondje Koffie, peulvruchten van Bonduelle, plantaardige saucijzenbroodjes van Zwamcijsje, winterse hapjes en dranken van Cascara Events, brood en banket van Baker & Baker, plantaardige broodsalades van Royal Smilde en patisserie van Bakkers Brigade.
Natuurlijk was er ook veel ruimte om bij te praten met collega’s: er was een lekkere lunch en een afsluitende borrel. Het was bijzonder om zoveel Vitam-restaurantmanagers bij elkaar te zien. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagd event!
Wil je een indruk krijgen van het event? Bekijk dan de video.
CO2-
Blijf op de hoogte met vitam
-
18 mrt 2025|Doing Good|CO2-reductie
Vitam's projectmanager MVO Angélique Wijnen over lokaal inkopen
Lees meer -
12 feb 2025|Good Food|Doing Food|Samenwerkingspartners|Doing Good|Nieuws
Samenwerking met groothandel Boerschappen
Lees meer -
11 feb 2025|Good Food|Doing Food|Doing Good|CO2-reductie
Ode aan peulvruchten: lekker, gezond en duurzaam
Lees meer