GOED ETEN OP KANTOOR: EEN BEWUSTE KEUZE
Goed zorgen voor je medewerkers. Dat doe je als goed werkgever. Want werkplezier en betrokkenheid bij het werk en de organisatie zijn cruciaal als je medewerkers wil vinden en behouden. Zeker in de huidige arbeidsmarkt. Dat begint natuurlijk bij het faciliteren van leuke en uitdagende werkzaamheden. Maar het gaat verder dan dat. In veel branches zijn de medewerkers het bestaansrecht van de organisatie. Dus is het vanzelfsprekend dat je als werkgever een goede werkdag van a tot z faciliteert. Zodat ze zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen functioneren. En meer dan ooit kijken medewerkers verder dan alleen naar de functie-inhoud. Een fijne werkomgeving en goede secundaire arbeidsvoorwaarden spelen een steeds grotere rol in de banenmarkt. En daarmee kunnen werkgevers zich dus onderscheiden. Goed eten en drinken op kantoor kan daarin een groot verschil maken. Door als werkgever te investeren in hoogwaardige catering, investeer je in tevreden medewerkers en hun welzijn. En in je werkgeversimago.
Een horecabeleving op het werk
Heel de dag lekker en gezond eten en drinken op het werk, vers bereid en verzorgd door gastvrije restaurantmedewerkers. Een horecabeleving dus. Dát draagt bij aan een goede werkdag, en aan tevreden medewerkers. ’s Ochtends bij aankomst die écht goede koffie, gezonde tussendoortjes en een verbluffend lekkere lunch. En ook de warme avondmaaltijd op kantoor wordt steeds populairder. Goed voor het welzijn van je medewerkers. Natuurlijk omdat gezond eten nou eenmaal een positief effect heeft op de gezondheid en de productiviteit. Maar ook omdat je ermee laat zien dat je de medewerkers waardeert; je gunt ze een moment van ontspanning en écht goede maaltijd. Daarnaast is de sociale functie van die horecabeleving op het werk een grote plus. Samen met collega’s lekker en goed eten in een fijne, gastvrije omgeving; dat zorgt voor onderlinge verbinding en betrokkenheid – dus ook bij de organisatie.
Bewuste keuzes als werkgever
Zorgen voor goede bedrijfshoreca zegt dus iets over het type werkgever dat je bent. Je laat ermee zien dat je je medewerkers centraal stelt, dat je hun gezondheid en tevredenheid op waarde schat én dat je weet dat een ontspannen pauze met goed eten onmisbaar is voor een fijne en productieve werkdag. En daar hechten veel mensen waarde aan in hun keuze voor een werkgever. Dus kies je bewust voor hoogwaardige catering in je organisatie, draagt dat bij aan je werkgeversimago. Zo vergroot je de kans dat (potentiële) medewerkers bewust kiezen voor jouw organisatie.
MEER WETEN OVER GOED ETEN OP KANTOOR?
Benieuwd naar wat Vitam kan betekenen voor jouw organisatie? Vul ons contactformulier in.
Blijf op de hoogte met vitam
-
14 aug 2024|Good Food|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Nieuws
Gezond genieten met Vitam’s bewuste gebak
Lees meer -
8 jul 2024|Good Food|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Onderwijs|Doing Food|CO2-reductie
Peulvruchten in de spotlights
Lees meer -
1 jul 2024|Good Food|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Onderwijs|Nieuws
Lang leve de saladebar
Lees meer