We werken gemiddeld zo’n 32 tot 40 uur per week. Velen van ons werken regelmatig thuis. Alle redenen dus voor een vitaal thuiskantoor!
Wortelen zijn erg voedzaam, leveren weinig calorieën én je kunt enorm variëren met de bereiding. Deze wortelsalade is een heerlijk, smaakvol bijgerecht.
Asperges en Pasen: de perfecte combinatie
10 apr 2020Asperges zijn met Pasen vaak terug te vinden op het menu. In deze blog delen we het recept van de Limburgse aspergesoep met gerookte zalm.
Een vitaler kantoor? In dit artikel bespreken we de drie pijlers van vitaliteit op het werk: voeding, beweging en ontspanning!
Recept: romige pastinaaksoep met dille
2 apr 2020Vaak wordt de pastinaak bestempeld als wintergroente, maar deze groente is ook heerlijk in de lente! Daarom maken we er een heerlijk voorjaarssoepje van.
Kies je voor een Good Food-product, dan kies je voor verantwoord: deze dragen bij aan een gezonde levensstijl, dienen een sociaal doel of hebben een duurzaam kenmerk.
'Doe mij maar vega!'
6 mrt 2020Het duurzaam verminderen van onze vleesconsumptie staat hoog op de agenda's van (overheid)instanties, milieuorganisaties én van consumenten. Hoe kun je je steentje bijdragen in deze eiwittransitie?
'Gastvrijheid zit in kleine dingen'
3 mrt 2020De grenzen tussen catering en horeca vervagen. Daarmee wordt ook gastvrijheid steeds belangrijker in de cateringbranche. Maar waar gaat dit precies over?
De eerste lichting van Vitam's eigen koksopleiding is geslaagd. Ze leerden gevarieerd en seizoensgebonden koken met de focus op creativiteit, gezondheid en duurzaamheid.