BEWUSTE KEUZES VOOR DE GOOD FOOD-PRODUCTLIJN
Bewuste catering. Dat betekent dus bewuste keuzes maken voor ons assortiment. Zodat we goed doen voor de mens en voor de wereld. Dat zien onze gasten iedere dag in het buffet dat is gevuld met lekkere verse (seizoens)producten. Daarnaast verrijken wij het assortiment in onze restaurants met onze eigen Good Food-producten. Deze producten hebben we altijd een gezond, duurzaam en/of sociaal karakter. Bewust verantwoord gekozen of gemaakt dus.
Zo kunnen de gasten bij de saladebar hun salade of ander gerecht nog meer smaak geven met de Good Food olie en azijn. Er is keuze uit Spaanse olijfolie, rozemarijnolijfolie, basilicumolijfolie, balsamicoazijn, appelazijn, frambozenazijn en mosterd. Deze olie- en azijnsoorten komen van Abma’s, die zelf de kruiden telen om te gebruiken in deze producten.
Bewust gezond lunchen op het werk
Gaan de gasten voor een (plantaardig) zuivelproduct bij de yoghurtbar, dan kunnen ze hier de heerlijke Good Food granola aan toevoegen. Deze is ambachtelijk bereid door Leanne’s Bakery en is een gezonde keuze. Want de knapperige granola is vezelrijk, een bron van eiwitten én past binnen de Schijf van Vijf!
BEwuste sociale keuze
Natuurlijk is er soms ook ruimte voor een goede koek, bijvoorbeeld bij een vergadering. Dan bieden wij de Good Food koeken aan. Deze koeken worden gemaakt door Twente UNIEK - een werk- en dagbestedingslocatie in Nijverdal, onderdeel van Stichting Philadelphia Zorg. Hier werken mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Er is een Goedemorgen en een Goedemiddag variant, zodat de koek precies past bij het moment van de dag.
GENIETEN VAN Good FOOD
Allemaal producten met een goed verhaal dus. En niet te vergeten écht lekker. It’s good doing food!