
Bewust van ieders talent in de Talentkeuken
Trots op onze Talentkeuken! In deze grote keuken in Amstelveen werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij worden begeleid door drie ervaren chef-koks van Vitam bij het maken van soepen, salades en de basiselementen voor warme lunchgerechten. Deze gerechten brengen we vervolgens koelvers naar de locaties van één van onze grote opdrachtgevers. Waar de medewerkers op de locaties er de laatste hand aan leggen. Op die manier is de kwaliteit van het gezonde en duurzame aanbod daar geborgd én is er meer tijd voor de service aan de gasten.
De Talentkeuken dient dus ook als opleidingsplek voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden. En daar zijn we blij mee. Want bij Vitam zijn we ons bewust van ieders talent en geloven we in leuk werk voor iedereen. Wel of geen beperking. Met de juiste persoonlijke begeleiding en aandacht zorgen we ervoor dat alle medewerkers zich goed voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Het is mooi dat we deze visie ook bij de Talentkeuken tot uiting kunnen laten komen.
It’s good doing food!
Blijf op de hoogte met vitam
-
4 aug 2025|Good Food|Doing Food|Doing Good
Lekker, gezond en duurzaam met team Culinaire kwaliteit
Lees meer -
2 jul 2025|Good Food|Doing Food|Doing Good|Het Land van Vitam
Het Land van Vitam in de praktijk
Lees meer -
24 jun 2025|Zorg|Bedrijfsleven|Overheid|Onderwijs|Doing Good
Biologisch: goed eten met een goed verhaal
Lees meer