Lunchgerecht
4 PERSONEN
GLUTEN, LACTOSE
Ingrediënten

- 140 gram desem brood
- 15 gram magere kwark
- 15 gram ui
- 25 gram gele paprika
- 35 gram gele cherrytomaten
- 15 gram pastinaak
- 25 gram ananas
- 15 gram mozzarella
- 3 gram Italiaanse kruiden
- 1 gram kerriepoeder
- 1 gram kurkuma
Bereiding
Stap 1 Verwarm de oven voor op 195 graden.
Stap 2 Maak de pizzasaus door de kwark te mengen met een gedeelte van de Italiaanse kruidenmix, de kerriepoeder en de kurkuma.
Stap 3 Was de groenten en snijd de ui, de paprika, de pastinaak, de cherrytomaten en de ananas in blokjes.
Stap 4 Laat de mozzarella uitlekken en snijd in schijfjes. Verdeel de gele saus over de bodem en beleg de pizza. Bestrooi met de overige kruiden.
Stap 5 Bak de pizza af in 15 minuten.