Lunchgerecht
4 PERSONEN
GLUTEN/TARWE
Ingrediënten

- 4 volkoren wraps
- 4 eetlepels harissa
- 80 gram gegrilde paprika
- 80 gram aubergine
- 80 gram rucola
- 15 milliliter olijfolie
- 1 citroen
Bereiding
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Beleg de bakplaat met bakpapier.
Stap 2 Was de aubergine en snijd in plakken van ongeveer 4 mm dik. Verdeel de aubergine op het bakpapier, besprenkel met olijfolie en een beetje zout en zwarte peper. Bak de aubergine gaar in ruim 15 minuten. Snijd in de tussentijd de paprika in reepjes.
Stap 3 Besmeer de wrap met de harissa en beleg met de paprika, de aubergine en als laatste de rucola.
Stap 4 Besprenkel ten slotte met citroensap en beetje citroenrasp.
Stap 5 Rol de wrap op, snijd diagonaal doormidden en presenteer naar wens.