Ontbijt, nagerecht
4 PERSONEN
LACTOSE, NOTEN
Ingrediënten

- 200 gram havermout
- 800 milliliter sojamelk
- 100 gram dadels
- 90 gram ongezouten amandelen
- 3 bananen
- 2 theelepel speculaaskruiden
Bereiding
Stap 1 Doe de havermoutvlokken en speculaaskruiden in een kom.
Stap 2 Snijd de dadels fijn (vergeet niet de pitten te verwijderen!) en voeg deze toe aan de sojamelk.
Stap 3 Voeg de sojamelk toe. Roer alles goed door met een lepel. Dit is de basis van je
‘overnight oats’. Zet deze massa in een kom of in 4 glazen in de koelkast en dek het af met plastic folie.
‘overnight oats’. Zet deze massa in een kom of in 4 glazen in de koelkast en dek het af met plastic folie.
Stap 4 Haal de kom of beker ‘s ochtends uit de koelkast. Roer het geheel los met een klein scheutje sojamelk.
Stap 5 Snijd de banaan in kleine stukjes, verdeel deze over de 4 glazen en strooi er een handje gesneden amandelen bovenop.
TIP! Wissel sojamelk af met amandelmelk voor een lekkere twist!