Bedrijfshoreca bij multi-tenant locaties

Vitam is dé facilitaire horecadienstverlener die gespecialiseerd is in F&B in multi-tenant panden door heel Nederland. Een multi-tenant pand kenmerkt zich door een diversiteit aan huurders met uiteenlopende wensen en behoeften. Met een jarenlange ervaring bij o.a. Spaces weten wij als Vitam waar we over praten.

Dit soort panden zijn levendige en vitale werkomgevingen met een gastvrije beleving, een plek waar mensen elkaar ontmoeten en het beste uit zichzelf halen. Daar hoort aantrekkelijk horeca bij die onderscheidend, verrassend en bovenal bijdraagt aan de beleving van hospitality.

We creëren samen met de opdrachtgever de perfecte ruimte waar werken, genieten en verbinden hand in hand gaan. Iedere locatie is natuurlijk anders, maar we proberen altijd de optimale ruimte te ontwikkelen met afwisselend lange tafels om samen aan te eten, flexibele – individuele - werkplekken en hoge zitjes voor een informeel gesprek.

De verschillende huurders of members van de panden kunnen gezamenlijk gebruik maken van de (koffie)bar, het restaurant en de banquetingservice. Dit zijn plekken waar wij ze samenbrengen!

Binnen ons multi-tenant-concept staan de volgende onderdelen centraal:

    • Sociaal hart: wij vervullen de sociale functie voor pandbewoners, gasten en bezoeken door de combinatie van horeca en het ontmoeten samen te brengen. Het sociaal hart is gedurende de dag een sfeervolle, warme, gezellige en uitnodigende plek.
    • Coworking/werkplek: wij creëren een plek waar je lekker kan werken, bijpraten met collega’s en je je niet bezwaard hoeft te voelen wanneer je even niets bestelt.
    • Co-creatie met onze gasten: om optimale tevredenheid te behalen en te behouden, is het essentieel om uw medewerkers te betrekken bij de invulling van onze dienstverlening. Die stemmen we namelijk doorlopend af op hun wensen en behoeften, óók wanneer die veranderen. Wij zijn ons ervan bewust dat we kunnen blijven leren van onze gasten en durven dan ook met open blik het gesprek met hen aan te gaan en hen te vragen hun wensen, behoeften en feedback met ons te delen. Op die manier komen we samen met onze gasten tot co-creatie.

Community building
Als er íets is wat mensen verbindt, dan is het wel (samen) eten en drinken. Vitam draagt bij aan de verbinding en ontmoeting tussen uw pandbewoners door een prettige omgeving en een aantrekkelijk aanbod te bieden. Maar wij gaan verder dan dat! Wij stimuleren de community building door het organiseren van diverse activiteiten voor de huurders en hun medewerkers.

In het kader van ‘ondernemerschap op locatie’ geven wij de teams op locatie de vrijheid om in te spelen op de betreffende doelgroep met promoties, evenementen en acties.
Denk aan community lunches voor een meet & greet met andere pandbewoners, een Vrijmibo of een Monday Breakfast.

 

klantcaseS 

Spaces is een high-end kantooromgeving, ingericht om ZZP-ers en andere innovatieve bedrijven een goede en flexibele werkplek te bieden, waarin ze de voordelen van een volwaardig kantoor ervaren. Binnen een Spaces-locatie bevinden zich meerdere kantoren, coworking- en vergaderruimtes.

Sinds juni 2021 is Vitam de cateraar bij Transpolis in Hoofddorp. Transpolis is een internationaal georiënteerd multi-tenant kantorencomplex gelegen in kantorenpark ‘Beukenhorst-Oost’ op een steenworp afstand van luchthaven Schiphol. Transpolis biedt ambitieuze bedrijven alle ruimte en een flexibele indeling.

Klaar voor gezonde catering binnen jouw pand?

Benieuwd geworden wat wat Vitam voor jouw pand kan betekenen? Neem contact op met ons via onderstaand formulier.