Erasmus Universiteit - food for thought koffie2

Campuscatering

Food for Thought is het overkoepelende gedachtegoed van de foodservices van Vitam voor catering op campussen. Onderzoek laat namelijk zien dat een gezonde leefstijl zorgt voor betere schoolprestaties. Food For thought staat dan ook voor het aanbieden van gevarieerde en gezonde voeding aan onze campusgasten. Maar het staat ook voor nadenken over onze voeding. De keuzes die we hierin maken en de gevolgen die dat heeft voor de wereld om ons heen.

Hogescholen en universiteiten zijn met Vitam en Food for Thought verzekerd van:

Ondernemerschap

Ondernemerschap op locatie, waar we het gevarieerde assortiment dagelijks vers bereiden.

Foodconcepten

Wisselende foodconcepten, waarmee we onze gasten op de campus dagelijks verrassen en verleiden tot een gezonde en duurzame keuze.

Vitale wereld

Bijdrage aan de generatie van morgen met duurzame initiatieven en circulaire cateringoplossingen.

Wensen staan centraal

Hippe koffiebarretjes, aantrekkelijke maaltijden op elk moment van de dag en een assortiment voor alle (religieuze) dieetwensen. Wij kennen de internationale wensen in onze restaurants op de campus.

Onze locaties

Logo Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit Rotterdam

Sinds 2014 verzorgt Vitam de catering bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Op een plek waar levenslange vriendschappen gesloten worden en carrières worden gebouwd, dragen wij bij aan een gezonde leefstijl met duurzame producten. Tenminste 80% van het groente en fruit kopen wij in uit het seizoen. Supervers voor extra VITAMines!

Logo Zuyd Hogeschool-1

Zuyd Hogeschool

Bij Hogeschool Zuyd biedt Vitam een campusconcept wat zich richt op een breed en internationaal publiek. Uiteraard met respect voor de prachtige regio waarin zij gelegen is. Binnen de hogeschool draagt 50% van de ingekochte producten het label gezond en stimuleert op die manier vitaliteit onder de vijftienduizend toekomstige professionals, die bij de Hogeschool worden opgeleid.

Logo Hogeschool Utrecht_2

Hogeschool Utrecht

In 2018 lanceerde Vitam bij de Hogeschool Utrecht de B’GREAT Foodplaza. De hoofdingrediënten zijn duurzaamheid, vitaliteit, gastbeleving & innovatie. Extra bijzonder: je vindt er ook een Sign Language Coffeebar. We creëren samen met De Gebaarista arbeidsplekken voor mensen met een auditieve beperking. Het bestellen van koffie gebeurt hier dus uitsluitend via gebaren.

Campuscatering bij Zuyd Hogeschool


Vanuit zes locaties in Maastricht, Heerlen en Sittard verzorgt Zuyd Hogeschool bachelor-, masteropleidingen en cursussen. Op de verschillende vestigingen wordt dagelijks de lunch verzorgd voor gemiddeld 2300 studenten. Sinds januari 2017 is Vitam verantwoordelijk voor catering op alle locaties.

“De manager op locatie bepaalt het menu door goed te luisteren naar de vraag op de locatie. Er wordt maandelijks gemeten welk percentage gezonde producten er per locatie wordt ingekocht en het prijsbeleid is er op gericht gezonde producten te stimuleren.”

Campuscatering bij Zuyd Hogeschool

Klaar voor gezonde campuscatering?