Harry Covert Salade

Ziekenhuiscatering

Goed, gezond en lekker eten krijgt in de zorg een steeds grotere rol. En dat is een goede ontwikkeling, want juist op een plek waar men komt om te herstellen, is goede voeding van groot belang. Volledig volgens onze missie, vinden wij het tijd voor zorgconcepten die bijdragen aan verbinden, ontmoeten en goed voor elkaar zorgen. Vanuit co-creatie bieden wij aantrekkelijke horeca- en retailconcepten voor uiteenlopende doelgroepen.

Of het nu gaat om een academische omgeving, een streekziekenhuis of een kleinschalige zorgeenheid. De omgeving is divers. Van student en medewerker tot patiënt en begeleider. De een is vrijwel dagelijks aanwezig, de ander maar een enkele keer. Ook de rol die de maaltijd speelt varieert: soms gaat het heel letterlijk om de voedingswaarde en opbouw van een maaltijd, soms is de sociale functie des te belangrijk. Zo heeft iedereen andere behoeften en dat is ook precies ons uitgangspunt.

Ziekenhuiscatering van Vitam

Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl.In onze ziekenhuiscatering vertaalt dit zich naar de volgende pijlers:

Lekker & Verantwoord

Zorginstellingen en ziekenhuizen nemen de verantwoordelijkheid voor goede gezondheidszorg. De effecten hiervan komen ten goede aan het maatschappelijk belang. Vitam voelt zich verantwoordelijk voor het aanbieden van eerlijk, maar vooral ook lekker eten. Wij werken met pure en smaakvolle producten van de beste kwaliteit en volgens recepturen die aansluiten bij de diverse doelgroepen binnen de instelling.

Duurzaam & Gezond

Door zoveel mogelijk verse, gezonde en duurzame producten te gebruiken, leveren wij bovendien een positieve bijdrage aan een verhoogd welzijn van onze gasten. Gezonde voeding met een optimale hoeveelheid voedingsstoffen staat bij Vitam daarom centraal in die dienstverlening die wij leveren. Daarom werken we bijvoorbeeld primair met groenten van het seizoen: dat zorgt voor variatie op het bord, en is ook de meest duurzame keuze.

Ondernemerschap

Door kookstudio’s, trainingen en recepturen aan te bieden, stimuleren wij onze collega’s om op eigen initiatief nieuwe gerechten te bedenken en te maken. Doordat wij in het ondernemerschap van ons personeel geloven neemt het zelfvertrouwen toe en gaan zij stralend en vol energie te werk. Deze aanpak heeft een hoge gastvrijheidsbeleving in onze restaurants tot gevolg en zorgt ervoor dat ons aanbod zoveel mogelijk wordt afgestemd op de wens van onze gasten.

Maatwerk

Wij geloven niet in standaard dienstverlening, maar in het selecteren van de juiste bouwstenen. Wij zijn van mening dat een restaurant moet aansluiten bij de cultuur van de zorginstelling en gaan daarom elke samenwerking aan op basis van maatwerk. Zo creëren wij een persoonlijke oplossing voor elke unieke situatie, waarbij we samen kiezen voor juiste inzet van concepten en modules.

Ziekenhuiscatering bij AMC

Het AMC (Academisch Medisch Centrum) is één van de acht universitair medische centra van Nederland. Op het gebied van de academische geneeskunde behoort het tot de internationale top en het is met ruim 1000 bedden het grootste ziekenhuis van Amsterdam.

“De samenwerking en de communicatie met Alex Dekkers, mijn contactpersoon bij Vitam, is heel goed. Hij is altijd aanwezig, reageert snel en staat open voor kritiek. Hij is enthousiast over zijn restaurant en wil het graag naar een hoger level brengen. Hij probeert zijn medewerkers mee te krijgen en te enthousiasmeren.“

AMC

Meer weten over onze ziekenhuiscatering?

Ben je benieuwd hoe wij de catering in jouw ziekenhuis of zorginstelling ook vitaal en verantwoord maken?Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Concept: Deli

Campus Deli Koffie Van VITAM

Deli is een inhouse concept van Vitam en een mix van retail en horeca: de aandacht voor kwaliteit die je verwacht binnen de horeca, maar dan gepresenteerd in de snelheid van een retail omgeving. Het is een ‘fast casual’ concept waar je koffie en een snelle bite haalt maar dan wel gemaakt van eerlijke, gezonde, verse en natuurlijke producten.

Vers, gemak en duurzaam, daar staat Deli voor. Vers, omdat alle producten dagelijks vers worden gemaakt. Zonder onnodige toevoegingen. Gemak, omdat een groot deel van het assortiment in grijpkoelingen klaarligt. Deli is dus eigenlijk een healthy fast food concept.

Deli Salade

Contactformulier Ziekenhuiscatering

Ben je benieuwd wat Vitam voor de catering in jouw ziekenhuis of zorginstelling kan betekenen? Wil je eens kennismaken of samen sparren over de mogelijkheden van gezonde catering voor jouw zorglocatie? We worden enthousiast van nieuw contact! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we binnen 2-3 werkdagen contact met je op.

Harry Covert