Ziekenhuiscatering

Goed en lekker eten speelt in ziekenhuisomgevingen vaak nog een beperkte rol. Juist op een plek waar men komt om te herstellen is ook in de publieke voorziening goed eten van belang. Vette snacks uit ziekenhuizen verbannen zien wij niet als de oplossing. Het gaat juist om de verleiding en de variatie van gerechten gemaakt met verse producten uit het seizoen. Bovendien is de populatie in een academische omgeving zeer divers. Van student en medewerker tot patiënt en begeleider. De een is vrijwel dagelijks aanwezig en de ander maar een enkele keer.

Gezonde catering voor ziekenhuizen

Zorginstellingen en ziekenhuizen nemen de verantwoordelijkheid voor een goede gezondheidszorg van hun patiënten en medewerkers. De effecten hiervan komen ten goede aan het maatschappelijk belang. VITAM voelt zich verantwoordelijk voor het aanbieden van gezonde voeding.

Wij werken daarom met lokale en verantwoorde producten om recepturen te bereiden die aansluiten bij de diverse doelgroepen binnen de instelling. Door zoveel mogelijk verse, gezonde en duurzame producten te gebruiken, leveren wij bovendien een positieve bijdrage aan een verhoogd welzijn van onze gasten. Gezonde voeding staat bij VITAM daarom centraal in die dienstverlening die wij in ziekenhuisomgevingen leveren.