Deli soep

Ziekenhuiscatering

Of het nu gaat om een academische omgeving, een streekziekenhuis of een kleinschalige zorgeenheid. Onze dienstverlening bij ziekenhuizen is divers. Van student tot medewerker en van patiënt tot begeleider, iedereen heeft andere behoeften. Dat is ook precies ons uitgangspunt.

Wij vinden het tijd voor zorgconcepten die bijdragen aan verbinden, ontmoeten en goed voor elkaar zorgen. Wij bieden hiervoor ons aantrekkelijke concept Deli. Deli is een mix van retail en horeca: de aandacht voor kwaliteit die je verwacht binnen de horeca, maar dan gepresenteerd in de snelheid van een retail omgeving. Vers, gemak en duurzaam, daar staat Deli voor. Vers, omdat alle producten dagelijks vers worden gemaakt. Zonder onnodige toevoegingen. Gemak, omdat een groot deel van het assortiment in grijpkoelingen klaarligt.

Ziekenhuiscatering van Vitam

Vitam biedt ziekenhuizen en andere zorginstellingen de volgende garanties:

Lekker en gezond assortiment

We verrassen en verleiden onze gasten met smakelijke gerechten en pure producten van de beste kwaliteit. We werken volgens recepturen die aansluiten bij de diverse doelgroepen van het ziekenhuis of de zorgorganisatie en gaan daarbij altijd uit van de richtlijnen van het Voedingscentrum. Zo sluit de gezonde keuze aan bij de diverse groep gasten in ziekenhuizen.

Duurzame dienstverlening

We bieden duurzame initiatieven en circulaire cateringoplossingen om bij te dragen aan de duurzame doelstellingen van onze opdrachtgevers. Zo komt 90 procent van onze groente- en fruitinkoop uit het seizoen. Dat zorgt voor variatie op het bord, en het is een duurzame keuze. Maar we bieden ook oplossingen om bijvoorbeeld CO2-uitstoot en voedselverspilling te reduceren.

Gastvrije ondernemers

Wij geloven in ondernemerschap op locatie, omdat het een dienstverlening op maat mogelijk maakt en onze medewerkers stimuleert het beste uit zichzelf te halen. We ondersteunen onze teams op locaties met kookstudio’s, trainingen en recepturen. Met deze aanpak bieden we onze opdrachtgevers een hoge gastvrijheidsbeleving met een assortiment maximaal afgestemd op de wensen van onze gasten.

Wensen staan centraal

Wij werken in partnership samen met onze opdrachtgevers, kennen hierdoor hun wensen en eisen en bieden als culinaire professionals een persoonlijke oplossing voor elke unieke situatie. We creëren een totaaloplossing door elke foodfaciliteit in een ziekenhuis of zorginstelling af te stemmen op de verschillende wensen van de verschillende doelgroepen.

Catering bij Amsterdam UMC

Het Amsterdam UMC is één van de acht universitair medische centra van Nederland. Vitam verzorgt de catering bij locatie AMC. Op het gebied van de academische geneeskunde behoort het tot de internationale top en het is met ruim 1000 bedden het grootste ziekenhuis van Amsterdam. 

“De samenwerking en de communicatie met mijn contactpersoon bij Vitam is heel goed. Hij is altijd aanwezig, reageert snel en staat open voor kritiek. Hij is enthousiast over zijn restaurant en wil het graag naar een hoger level brengen. Hij probeert zijn medewerkers mee te krijgen en te enthousiasmeren.“

AMC

Meer weten over catering in de zorg?

Ben je benieuwd wat Vitam voor de catering in jouw ziekenhuis of zorginstelling kan betekenen? Wil je eens kennismaken of samen sparren over de mogelijkheden van gezonde catering voor jouw zorglocatie? We worden enthousiast van nieuw contact! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Salad-400x400