Good Food: Onderscheidende producten met een goed verhaal

We verrijken en verduurzamen het assortiment in al onze restaurants met onze eigen Good Food-producten. Deze producten dragen bij aan ‘vitale mensen in een vitale wereld’ en staan voor de gezonde, duurzamer en/of sociale keuze. Goed eten dat smaakt naar meer dus!
Binnen het Good Food-assortiment onderscheiden we twee productlijnen. Bij ‘Selected by Vitam’ gaat het om producten van een bestaand label die wij hebben uitgekozen omdat ze volledig passen binnen onze kernwaarden - de Vitam Vijf. De producten met label ‘Made by Vitam’ hebben wij zelf ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met onze partners.

Good_Food_logo

Kernwaarden good food 

  • Verantwoord bezig: kies je voor een Good Food-product, dan kies je voor verantwoord. Onze producten dragen bij aan een gezonde en vitale levensstijl, dienen een sociaal doel of beschikken over een duurzaam kenmerk.
  • Zorg voor dier en milieu: duurzaamheid is één van de uitgangspunten van Good Food. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de producten van Good Food met de best mogelijke zorg voor dier en milieu geproduceerd worden.
  • Natuurlijke ingrediënten: een Good Food-product is 100% eerlijk en van natuurlijke oorsprong. Puur van smaak en vrij van kunstmatige toevoegingen als e-nummers, geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • Huisgemaakt: de producten zijn volledig volgens eigen receptuur. Bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met onze partners. Omdat wij zelf onderdeel van het productieproces zijn, bieden we met Good Food 100% transparantie.

Olie & Azijn

Samen met vader en zoon Abma maken we een reeks oliën en azijn, als ultieme natuurlijk smaakmakers voor onze gerechten.

Sauzen

Bij mooi weer ontploffen de kassen van Kwekerij Osdorp. Van de overschotten tomaten maken wij de lekkerste sauzen voor onze gasten.

Soep

Deze gazpacho is een verfrissende koude soep voor in de zomer. Een fris soepje zonder toevoegingen en boordevol groenten.

Koeken

Zin in een genietmoment? Dan zit je goed met deze koek. 100% natuurlijk en gemaakt door bijzondere koekenbakkers.