Skip to content

Vitam wordt partner van Stichting AANtWERK

9 jan 2022 ||

Onlangs heeft Vitam zich aangesloten bij AANtWERK. Dit is een platform voor inclusief ondernemen in Noord-Oost Brabant waar werkgevers elkaar tijdens evenementen en workshops inspireren op het gebied van inclusief ondernemen. 

Onder het motto ‘we zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ willen de founders en partners van AANtWERK laten zien dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan.

Bij Vitam hebben we inclusief werkgeverschap hoog in het vaandel staan. We werken met onze opdrachtgevers en partners samen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk te begeleiden. We zijn dan ook blij dat we ons bij het mooie initiatief van AANtWERK hebben mogen aansluiten. Daarmee hopen we nog meer bij te dragen aan een inclusieve samenleving.

LOGO_PARTNER_AANtWERK

Vitam en sociaal ondernemen

Vanuit onze visie vitale mensen in een vitale wereld, dragen wij graag ons steentje bij aan een inclusieve samenleving. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze maatschappij gelijke en goede kansen krijgt. Lees meer over onze activiteiten rondom sociaal ondernemen.