Skip to content

Stichting Vitam Doet Goed maakt ruim 270 gezinnen blij met een verse maaltijd voor de feestdagen

In Nederland leven bijna een miljoen mensen onder de armoedegrens. Gelukkig helpen Voedselbanken een deel van deze mensen door voedsel te doneren. Ook Stichting Vitam Doet Goed leverde dit jaar een bijdrage en heeft vorige week maaltijdpakketten gedoneerd aan de Voedselbank in Den Bosch.

Zo konden ruim 270 gezinnen, waarvan 220 met kinderen, genieten van heerlijke pasta penne rigate - een verse maaltijd boordevol groenten.

Good Food-pastasaus

Het maaltijdpakket bestond uit verse ingrediënten, waaronder courgette, wortel, ui, pastasaus, penne, capri sun en mandarijnen. Hiermee konden de gezinnen thuis eenvoudig een verse maaltijd bereiden. De pastasaus in het pakket is van onze eigen Good Food-productlijn en is gemaakt van het overschot van de tomaten van Zorgboerderij Kwekerij Osdorp, waar de kassen iedere zomer overvol raken. Met 80% tomaten en natuurlijke smaakmakers als ui, basilicum en knoflook, is dit niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde pastasaus!

Wil jij dit heerlijke gerecht ook thuis maken? Download hier het recept!

Stichting Vitam Doet Goed

Stichting Vitam Doet Goed is opgericht met als doel kinderen alles te leren over een gezonde en verantwoorde levensstijl; waarom dat belangrijk is, wat dan precies gezond is, maar vooral hoe lekker én leuk het is om gezond te leven! Samen met vrijwilligers en partners organiseert de stichting jaarlijks verschillende activiteiten om kinderen op speelse wijze bewust te maken van het belang van gezonde voeding en voldoende ontspanning en beweging in hun dagelijks leven.

New call-to-action