Skip to content
kind-en-voeding

Samen van start met Stichting Kind en Voeding

Op 20 juni 2018 hebben we de samenwerkingsovereenkomst met Stichting Kind en Voeding getekend. Vanaf september 2018 zullen zij ons lesprogramma Harry@school verwerken in hun lesmateriaal voor basisscholen en kinderdagverblijven.

Stichting Kind en Voeding

De stichting heeft tot doel alle kinderen en hun (groot) ouders meer bewust te maken van de rol die voeding speelt in hun gezondheid. Voorlichters van de stichting zijn diëtisten, (natuur)voedingskundigen en gewichtsconsulenten. In hun eigen regio verzorgen zij voorlichtingen en geven gastlessen op basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen over gezonde en eerlijke voeding.

Hoe meer mensen gezonder en natuurlijker gaan eten hoe meer vraag er zal zijn naar gezonde producten. En om producenten van zogenaamd “gezonde producten”, duidelijk te maken dat we in Nederland “natuurlijk” willen eten. Dus zonder extra suiker, zout, ongezonde vetten en E-nummers. Gezamenlijk moet dit zeker mogelijk zijn!

"We zijn trots op deze mooie samenwerking en kijken uit naar een mooie toekomst waarin we samen projecten op het gebied van educatie en gezondheid kunnen door ontwikkelen."

Harry@school

Kinderen op jonge leeftijd leren dat groente en fruit een onmisbaar onderdeel zijn van het dagelijkse eetpatroon. Dat is het doel van ‘Harry@school’! Een interactief en educatief programma van vier weken waarin we kinderen kennis laat maken met het verhaal van de boon ‘Harry Covèrt’.

Lees hier meer over Harry@school

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!

Download whitepaper: Vitaliteit op het werk