Skip to content

Sharing is caring - maakt je vitaal en krachtig!

"Sharing is caring". Wat betekent deze veelvoorkomende uitdrukking nou eigenlijk? Het betekent dat iets delen of geven aan een ander wat jij hebt, goed voor je is. Want als je iemand blij maakt krijg je zelf ook een goed gevoel!

Juist tijdens de coronacrisis is het belangrijk om iets goed voor elkaar te doen. De ontmoeting en verbinding tussen collega’s is belangrijker dan ooit en toevallig ook nummer 1 van De Vitam Vijf. Elkaar ‘fysiek’ ontmoeten, spreken, samen sparren en brainstormen, bijkletsen en natuurlijk samen eten en drinken draagt namelijk bij aan het werkgeluk van medewerkers. Verbonden voelen met een organisatie en je collega’s geeft men het gevoel erbij te horen en wanneer men zich verbonden voelt, zijn ze blijer en gelukkiger; vitaler en krachtiger dus! Daarom stimuleren wij de verbinding tussen medewerkers.

Hoe doen we dat?

Vitaliteit staat bij Vitam hoog in het vaandel! Wij stimuleren een levendige en vitale werkomgeving met een gastvrije beleving. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en het beste uit zichzelf halen. Daar hoort aantrekkelijke horeca bij die onderscheidend, verrassend, duurzaam en gezond is. Maar wij gaan verder dan dat!

Wij stimuleren vitaliteit door diverse activiteiten te organiseren in samenwerking met onze partners. Denk bijvoorbeeld aan team bootcamps en jamsessies. Maar naast deze activiteiten organiseren wij ook acties waarin medewerkers letterlijk iets goeds kunnen doen voor een andere collega. Dit doen we met de actie ‘Sharing is caring’.

De actie 'Sharing is caring'

Met deze actie kan jij iemand anders blij maken met een gratis koffie of thee! Hoe gaat het in zijn werk?  Wanneer iemand een kopje koffie/thee haalt bij één van onze koffiebars kan hij/zij de gebruikte koffiebeker doorgeven aan een collega, die de beker vervolgens inlevert bij onze koffiebar en hij/zij krijgt daarvoor gratis een koffie of thee - in een nieuwe beker.

Zo maken we iedereen blij!

Download whitepaper: Vitaliteit op het werk