Het is onze missie om mensen - met lekker eten en drinken - te verleiden tot een verantwoorde en vitale levensstijl. 

Als ondernemende cateraar werken we zo iedere dag vanuit onze visie: vitale mensen in een vitale wereld. Dat doen we met ons recept van Lekker. Vitaal. Ondernemend. 

Onze pijlers

Kwaliteit

Lekker. 

Eten moet in de eerste plaats lekker zijn! Wij bereiden onze gerechten met de lekkerste verse producten van het Nederlandse seizoen. Altijd smaakvol en aantrekkelijk gepresenteerd, waarbij we blijven kijken naar nieuwe manieren om te verrassen. We creëren een gastvrije restaurantomgeving waar iedereen graag samenkomt voor een dagelijks genietmoment.

Pijlers-logos-01-250x250

Vitaal.

Lekker en gezond komen samen in onze restaurants. Dat doen we door écht te koken en onnodige pakjes, zakjes of andere toevoegingen te vermijden. Bij ons staat voedzaam eten en drinken centraal: vol goede voedingsstoffen, met alle energie voor de hele dag. Zodat iedereen zich er goed bij voelt. Daarin gaan we graag een stap verder door te werken aan vitaliteit in de volle breedte. Zo dragen we bij aan een gezonder leven. Dat kan niet zonder ook aan onze wereld te denken. Daarom is respect voor mens, dier en milieu vanzelfsprekend en streven we continu naar positieve impact.

Pijlers-logos-02-250x250

Ondernemend.

Echte impact maak je door ondernemend te zijn. Dat begint op onze locaties, waar de teams alle ruimte krijgen om te luisteren naar hun gasten. Zodat ze onze dienstverlening afstemmen op hun wensen en behoeftes. Hechte samenwerking met onze opdrachtgever staat voorop: samen kiezen we de ingrediënten voor optimale invulling van onze dienstverlening. Daarnaast verbinden we ons graag aan organisaties, opleidingen en stichtingen met wie we de wereld van eten en drinken samen verder vernieuwen en verduurzamen.