Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. We hebben respect voor de mens en natuur.

Door middel van duurzaamheid, vitaliteit en verantwoord ondernemen dragen wij bij aan het welzijn van het individu, onze gasten, opdrachtgevers en collega’s. Gedreven door onze passie voor eten en drinken en hospitality berusten alle activiteiten binnen VITAM op drie vitale pijlers: ondernemerschap, kwaliteit en welzijn.

Onze pijlers

Kwaliteit

Kwaliteit

Hieronder verstaan wij het constant en geborgd besteden van persoonlijke en professionele aandacht aan onze producten en diensten. Deze kwaliteit overtreft niet alleen de verwachtingen maar wordt onthouden en met enthousiasme doorverteld. Deze kwaliteitsstandaard geldt niet alleen voor onze bedrijfscatering, maar ook al onze andere activiteiten.

Ondernemen

Ondernemen

Hieronder verstaan wij het signaleren en benutten van kansen en deze op originele en flexibel wijze omzetten in producten of services. We nemen hiertoe gecalculeerde risico’s en eigen verantwoordelijkheid wat leidt tot toegevoegde waarde voor onze gasten en opdrachtgevers en tot een positieve bijdrage aan het directe en/of indirecte financiële resultaat.

's-01

Welzijn

Welzijn is een vitale pijler van VITAM. Hieronder verstaan wij een gastvrije omgeving waarin de juiste balans is tussen voldoende ontspanning en beweging, samen met goed en gezond eten en drinken. Dit is ons recept voor vitaliteit. Samen met onze partners zetten wij ons in voor sociale en duurzame initiatieven, met aandacht voor mens, dier en milieu.