Vitam & Vitaliteit

Bij Vitam willen we mensen met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Maar vitaliteit gaat verder dan alleen gezond eten en drinken. Het gaat om meer uit het leven willen én kunnen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau en manier. Met als doel het krijgen van meer energie en je fitter en sterker voelen. 

Vitaliteit betekent zowel fysiek als mentaal gezond blijven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het levert een belangrijke bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Vitale werknemers zijn gelukkig en verkleint de kans op verzuim.

Onze vitaliteitsingrediënten

VODW-3540

Eten en drinken

Voor ons als cateraar staat gezonde voeding natuurlijk bovenaan onze lijst als het om vitaliteit gaat. Al onze concepten dragen bij aan een vitale levensstijl. Wij geloven in het verleiden en verrassen van lunchgasten zodat zij de juiste keuzes maken op het gebied van eten en drinken. 

shutterstock_422964154

Bewegen

Sport en beweging zijn goed voor de lichamelijke gezondheid. Mensen die voldoende bewegen hebben minder kans op gezondheidsklachten. Vitam stimuleert beweging tijdens werktijd door inspiratie en laagdrempelig activiteiten aan te bieden.
Daarnaast hebben we met onze partners een uitgebreid aanbod samengesteld, passend bij iedere medewerker.

 

xan-griffin-eA2t5EvcxU4-unsplash

Mindset

Om fit en vitaal te worden heb je de juiste mindset nodig. Positief denken helpt je relaxter in het leven te staan. Je bent meer in evenwicht en hebt meer energie waardoor je je fitter en sterker voelt. Leren, ontspannen of verbinden dragen bij aan het positieve mindset. Daarom delen wij onze kennis en organiseren wij activiteiten in het teken van leren, ontspannen en verbinden.
 

De vitaliteit op jouw werk verbeteren?

Deze whitepaper is speciaal geschreven voor organisaties die de vitaliteit op de werkplek belangrijk vinden.

 

Meer weten over vitaliteit? 

Wil je meer weten over wat Vitam kan betekenen voor jouw organisatie in het kader van vitaliteit? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen snel contact met je op.