Skip to content
Fundrunner_01

Vitam motiveert collega’s om te bewegen voor Villa Pardoes

Of je nu dagelijks je hond uitlaat, naar je werk fietst of een mooie wandeling maakt; als je buiten kilometers maakt doneer je als Vitam medewerker (per km) een bijdrage voor Villa Pardoes!

Fundrunner

Met de inzet van Fundrunner wil Vitam de betrokkenheid en vitaliteit van haar collega’s verhogen en ze motiveren om gezond bewegen. Fundrunner is een gratis app waarmee je de kilometers die je maakt tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen omzet in een donatie voor het goede doel.

Het is een nieuwe manier om de vitale Vitam medewerker te motiveren meer te bewegen. Het enige wat je hoeft te doen om een donatie mogelijk te maken, is je prestatie delen op Facebook of Twitter. Je hoeft zelf geen sponsor te zoeken, Vitam is je sponsor! Zo kan iedereen op eigentijdse manier ‘goed doen’.

Vitaliteit

Vitaliteit speelt al enige tijd een belangrijke rol binnen Vitam. Niet alleen intern ontwikkelen we een activiteitenplan om de vitaliteit van collega’s te verhogen, maar ook gasten worden gemotiveerd om meer te bewegen en te ontspannen. Zo leveren we middels diverse activiteiten in het restaurant een bijdrage aan de fitte en vitale medewerker. Tevens investeren we in een gezond, verantwoord en gevarieerd assortiment en worden gasten op positieve wijze verleid tot een gezonde keuze.

 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!

Download whitepaper: Vitaliteit op het werk