Skip to content
VItaliteit

Vitam biedt medewerkers Vitaliteitsprogramma

31 okt 2017 |

Vitam introduceert in oktober samen met een team van vitaliteitsexperts een 12-weken programma voor haar werknemers: Vitam Vitaal. Dit is een initiatief waarbij we zorgen dat onze medewerkers zich bewust worden van het belang van gezond en fit blijven.

Vitaliteit op de werkvloer

Uit landelijk onderzoek blijkt dat slechts 13% van het personeel in Nederland zich vitaal en gelukkig voelt op hun werk. Van die cijfers werden wij bij Vitam niet blij. Wij zijn ons ervan bewust dat wij als werkgever een belangrijk aandeel hebben om daar verandering in aan te brengen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers.

Vitaliteit is meer dan gezondheid. Het gaat er niet alleen om of je fit bent, gezond eet of dat je conditie hebt. Het gaat om “gezond zijn” op alle vlakken. Vitaliteit gaat over meer uit het leven willen én kunnen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau en manier. Met als doel het krijgen van meer energie, en je fitter en sterker voelen.

Vitam Vitaal
Vitaliteit en lekker in je vel zitten kun je op allerlei manieren bereiken. Dat is voor iedereen anders. Wij zijn ervan overtuigd dat wij als werkgever daaraan kunnen en moeten bijdragen. 

Vitam Vitaal is een initiatief waarbij we zorgen dat onze medewerkers zich bewust worden van het belang van gezond en fit blijven. Samen met een team van vitaliteitsexperts zijn we in oktober gestart met het 12-weken programma. 

We helpen hiermee onze medewerkers persoonlijke doelen te stellen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. We bieden ze een omgeving en faciliteiten waardoor ze deze doelen waar kunnen gaan maken.

 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!Download whitepaper: Vitaliteit op het werk