Skip to content

Lang leve de saladebar

In onze restaurants is de saladebar de eyecatcher van het buffet – al sinds onze oprichting. Gasten stellen er zelf hun salade samen. En hebben daarbij niet alleen keuze uit verschillende soorten rauwkost, maar treffen er een kleurrijk aanbod van groene bladgroenten, gegrilde groenten, peulvruchten en heerlijke gezonde toppings. Natuurlijk uit het seizoen en van dichtbij. En voor nog meer smaak voegen zij op de smaaktafel extra smaakmakers toe als gedroogde en verse kruiden, zoutarme specerijen en olie en azijn.

Klinkt natuurlijk al goed. Maar niet alleen heeft de gast ruime keuze uit een breed scala aan kleuren, smaken en texturen, we zorgen er bovendien voor dat er een volwaardige maaltijdsalade kan worden samengesteld. Want de saladebar bevat altijd een vezelrijke koolhydraatbron, zoals aangemaakte volkorenpasta of zilvervliesrijst, én een plantaardige eiwitbron, waaronder een grote verscheidenheid aan peulvruchten. Belangrijk, want als je peulvruchten en granen slim combineert, krijg je een maaltijd met volwaardige eiwitten. Granen en peulvruchten worden niet voor niks een gouden combinatie genoemd!

Zo wordt gezond eten niet alleen makkelijk, maar vooral heel leuk en lekker. Iedere dag een feest op je bord! It’s good doing food!