Bedrijfsrestaurants bij de (semi-)overheid

Vitam verzorgt bedrijfscatering bij meer dan 125 verschillende (semi-)overheidslocaties. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven, veiligheidsregio’s en de Rijksoverheid. Onze visie - vitale mensen in een vitale wereld - sluit perfect aan bij de wensen van de overheid. Allereerst leggen we de focus op de gezondheid en vitaliteit van onze gasten. We zorgen uiteraard voor een gezond en lekker assortiment verzorgd door ons gastvrije restaurantteams. Samen met verschillende partners – zoals het Voedingscentrum en JOGG - werken we aan een gezonde eetomgeving. Daarnaast werken we continu aan een vitale wereld, door impact te maken op de thema's duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit. 

Vitale mensen in een hybride werkomgeving

Als cateraar richten wij ons allereerst op gezonde voeding voor de medewerkers en gasten van opdrachtgevers. Hiermee geven wij invulling aan het vitaliteitsvraagstuk van organisaties. Het is immers aantoonbaar bewezen dat gezonde voeding bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid en arbeidsproductiviteit. Daarnaast moet werken ook leuk en uitdagend blijven. Wij dragen met onze dienstverlening dan ook bij aan een omgeving waar ontmoeten en verbinden centraal staan en waar we creativiteit en ontspanning bevorderen. Zo dragen we optimaal bij aan het hybride werken. 

Bijdragen aan een vitale wereld

Ook richten we ons op het achterlaten van een vitale wereld. Hiervoor geven we invulling aan de MVI-criteria voor duurzaamheid en circulariteit. Lees meer over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Als laatste geven we invulling aan Social Return (SROI) door de inzet van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken we samen met onze sociale partners, zoals lokale WSP's, onderwijsinstellingen en experts op dit vlak. Zoals Social Impact Maker. Social Impact Maker begeleidt (ex-)gedetineerden binnen en buiten de justitiële muren naar werk. Lees hier meer over sociaal ondernemen. 

Co-creatie en flexibiliteit

Vitam creëert samen met haar opdrachtgevers een perfecte beleving voor de gasten. De kracht zit dan ook in het leveren van maatwerkconcepten. Deze spelen in op trends en ontwikkelingen uit de markt. Tevens kiezen we voor een flexibele samenwerking om met onze dienstverlening aan te blijven sluiten op de veranderende wensen van onze opdrachtgevers. 

 

klantcases

Provinciehuis Groningen

Gemeente Venlo

Gemeente Almere

Klaar voor verantwoorde catering in een hybride werkomgeving?

Benieuwd geworden wat Vitam voor jullie organisatie kan betekenen? Neem contact op met ons via onderstaand formulier.