Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl.

Cases: onze missie in actie

Met onze bedrijfscatering dagen we onszelf uit om onze gasten te verleiden tot een vitale en gezonde levensstijl. Dit doen we door de markt continue in de gaten te houden en te investeren in innovatieve samenwerkingen, ideeën en concepten. Met veel creativiteit, kennis en lef werken wij met trots bij onze klanten op locatie aan goed, gezond en lekker eten. Ontdek hieronder aan de hand van voorbeelden uit onze praktijk hoe wij dat doen!

VITAM Bedrijfscatering bij Provinciehuis Groningen

Bedrijfscatering bij Provincie Groningen

Sinds 2015 verzorgt VITAM de bedrijfscatering voor ruim 900 medewerkers van de Provincie Groningen. Hospitality is één van de belangrijkste speerpunten van de samenwerking en als resultaat won de afdeling Facilitaire Zaken in 2018 de Facility Beleving Award!

Zuyd

Campuscatering bij Zuyd Hogeschool

Vanuit zes locaties in Maastricht, Heerlen en Sittard verzorgt Zuyd Hogeschool bachelor-, masteropleidingen en cursussen. Op de verschillende vestigingen wordt dagelijks de lunch verzorgd voor gemiddeld 2300 studenten. Sinds januari 2017 is VITAM verantwoordelijk voor catering op alle locaties.

AMC

Ziekenhuiscatering bij AMC

Het AMC (Academisch Medisch Centrum) is één van de acht universitair medische centra van Nederland. Op het gebied van de academische geneeskunde behoort het tot de internationale top en het is met ruim 1000 bedden het grootste ziekenhuis van Amsterdam.

Zelf ervaren hoe wij het verschil maken?

Enthousiast geworden over de voordelen van een vitale en verantwoorde catering voor op jouw locatie?

O.a. zij kozen voor VITAM

Hoe wij met co-creatie het verschil maken?

Dat lees je in het gratis infoboekje Lekker Vitaal

We maken inmiddels al op bijna 200 locaties in Nederland het verschil met onze catering. Of het nu gaat om een bedrijfslocatie met 5000 medewerkers of een schoolcampus waar dagelijks honderden studenten lunchen. Met onze maatwerk cateringconcepten zorgen we ervoor dat de catering op jouw locatie aansluit bij de behoeften van het moment.

Boekje Lekker Vitaal 2018