Skip to content

Vitam’s bijdrage aan ‘One Coram’

22 okt 2020 ||

In september is Vitam gestart als cateraar op het nieuwe hoofdkantoor van de Coram groep in Zaltbommel. Coram is voornamelijk actief in producten voor de badkamer en het toilet. De belangrijkste merken van de groep zijn Tiger, Sealskin en Geesa.

Met de opening van het nieuwe kantoor zijn collega’s vanuit drie locaties verdeeld over het land samengebracht naar één nieuw kantoor. Coram zocht een cateraar die goed begreep dat vitale en moderne bedrijfshoreca invulling bijdraagt aan het creëren van synergie tussen de werknemers van Coram.

Rob Peters, CEO Coram groep: “Door allemaal vanuit hetzelfde kantoor te werken, kunnen we onze klanten nog beter als één team, One Coram, bedienen. Dit prachtige kantoorpand, met het Coram Design Lab en de schitterende showroom, wordt een fantastische, gezamenlijke werkplek. Het luidt een nieuw tijdperk in voor Coram, waarin we onze ambitieuze groei-ambities samen met onze klanten en medewerkers verder zullen verwezenlijken. Catering speelt een belangrijke rol in ons pand. Door lekker en gezond eten en drinken maken we het verblijf van onze medewerkers op kantoor aangenamer en zorgen we voor ontmoetingsmomenten. In Vitam hebben we een perfecte partner die vanaf het begin met ons heeft meegedacht in de meest passende invulling van de dienstverlening en inrichting van het restaurant.”

Coram (1)

Met veel enthousiasme is het restaurantteam daar aan de slag gegaan en kijken we met veel plezier deze nieuwe samenwerking tegemoet. 

Lees meer over mogelijkheden van bedrijfscatering door Vitam op jouw locatie en hoe wij invulling geven aan de catering bij andere organisaties. 


Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!

Download whitepaper: Vitaliteit op het werk