Restaurant-1

Bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Gezond eten is een mindset die gerealiseerd kan worden door mensen bewust te maken van de voordelen van een gezonde levensstijl. Onze bedrijfscatering draagt hieraan bij. Zo koken onze koks elke dag vers op locatie en verleiden zij de lunchgasten met gezonde, eerlijke en lekkere gerechten.

Onze medewerkers worden begeleid en geïnspireerd door onze eigen Food Pioneers: een team van uitmuntende chefs die begeleiden, inspireren en motiveren op culinair gebied.

Bedrijfscatering met een missie

Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. In onze bedrijfscatering vertaalt deze missie zich in de volgende pijlers:

Vitale werknemers

Wij weten als geen ander dat goed, lekker en gezond eten en drinken bijdragen aan tevreden en vitale medewerkers. En een vitale werknemer is een productievere werknemer. Binnen onze bedrijfscatering stellen wij onszelf tot doel om onze gasten dagelijks te verrassen en te verleiden tot een verantwoorde keuze.

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een grote rol in het behoud van onze planeet. Binnen onze bedrijfscatering doen we er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan, maken we gebruik van lokale producten en geloven we in circulair ondernemen.

Bevlogen personeel

Door middel van kookstudio’s, trainingen en recepturen stimuleren wij onze collega’s om zelf heerlijke gerechten te bedenken en te creëren. Deze aanpak leidt tot een hoge gastvrijheidsbeleving in onze restaurants. Doordat wij in ons personeel geloven neemt het zelfvertrouwen toe en gaan zij stralend en vol energie te werk.

Maatwerk

Wij zijn van mening dat een bedrijfsrestaurant perfect moet aansluiten bij de cultuur van een organisatie en gaan daarom elke samenwerking aan op basis van maatwerk. Samen met de opdrachtgever bespreken wij de mogelijkheden en creëren zo een persoonlijke oplossing voor elk bedrijf.

Spaces koffiebar

MULTI-TENANT LOCATIES

Vitam is dé cateraar gespecialiseerd in multi-tenant panden door heel Nederland. Een multi-tenant pand kenmerkt zich door een diversiteit aan huurders met uiteenlopende wensen en behoeften. Met een jarenlange ervaring bij onder andere Spaces weten wij als Vitam waar we over praten.

(semi-)Overheidlocaties

Vitam verzorgt bedrijfscatering bij meer dan 125 verschillende (semi-)overheidslocaties. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven, veiligheidsregio’s en de Rijksoverheid. Onze visie - vitale mensen in een vitale wereld - sluit perfect aan bij de wensen van de overheid.

LSVT_Provinciehuis_Groningen500

Trendrapport facilitaire horecadienstverlening

Welke trends hebben invloed op de manier waarop wij onze dienstverlening invullen? Je leest er alles over in dit rapport.

Enquete-1

Benieuwd of jouw locatie en medewerkers behoefte hebben aan bedrijfscatering?

Hebben jullie op dit moment nog geen bedrijfsrestaurant en overwegen jullie om te gaan starten met catering?

Wij kunnen een korte enquête uitvoeren onder jouw werknemers, om te zien waar zij behoeften aan hebben. De antwoorden geven inzicht in hun behoeften. De vragenlijst-resultaten en de mogelijkheden bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Neem hieronder vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van de enquête door te spreken.

Klaar voor gezonde bedrijfscatering?

Enthousiast geworden over de voordelen van een vitale en verantwoorde bedrijfscatering?