Skip to content
medium (14)-1

Culinair talent ontspruit bij Villa Pardoes

Al jaren dragen wij Villa Pardoes in Kaatsheuvel een warm hart toe. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie aan gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind. Met de verkoop van de Pardoes salade in de Vitam restaurants doneren wij jaarlijks een bedrag aan Villa Pardoes. En daarmee kunnen veel gezinnen genieten van een onvergetelijke – en vooral onbezorgde – vakantie.

Maar we gaan ook graag op bezoek in de Villa! Met onze stichting ‘VITAM Doet Goed’ organiseren we verschillende activiteiten met de kinderen, zodat ze even helemaal kunnen ontsnappen aan het idee van ziek zijn. Geen dokters in witte jassen, geen verdriet, maar plezier maken en genieten!

Omdat wij zelf altijd erg blij worden van vers en lekker koken, doken we vorige week – samen met onze groenteleverancier Smeding – de keuken van Villa Pardoes in om samen met de kinderen de lekkerste verse soep te bereiden. Waar de kleine keukenprinsen – en prinsessen eerst nog wat verlegen de keuken in kwamen, ontpopten zij zich al snel tot heus culinair talent. Samen met hun ouders genoten de kinderen daarna vol trots van hun verse zelfgemaakte tomaten- , pompoen- en groentesoep. En we kunnen je vertellen: soep smaakte zelden zo ontzettend GOED!

 

Eten Villa Pardoes

 

Gelukkig staat de volgende activiteit alweer op de planning: een sportief team van 25 Vitammers is zich aan het klaarstomen voor deelname aan de Villa Pardoes Winter Run komend weekend. Zij worden in hun sportieve prestatie gesteund door collega’s, vrienden en familie en brachten zo al €5.000,- bij elkaar voor Villa Pardoes. We wensen alle lopers heel veel succes!

pardoes run
 
 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!

Download whitepaper: Vitaliteit op het werk