Skip to content
Belastingdienst_02

Belastingdienst kiest Vitam als nieuwe cateraar

1 sep 2016 |

Met ingang van 1 september 2016 is Vitam aangesteld als nieuwe cateraar voor de Belastingdienst. Hiermee nemen we het stokje over van de huidige cateraar. Het is een mooie gunning waarmee we verantwoordelijk worden voor de F&B dienstverlening op 99 locaties van de Belastingdienst.

Met veel enthousiasme ziet Vitam deze nieuwe samenwerking tegemoet. In de aanbesteding werd gevraagd om middels een eigentijds concept aandacht te geven aan de thema’s gezond, duurzaam en hospitality. Deze thema’s sluiten naadloos aan op onze visie als het gaat om vitaliteit. Deze visie is dan ook door vertaald in een innovatief maatwerkconcept dat verder gaat dan het traditionele broodje gezond!

Kies & Lunch

Eén van de speerpunten in de aanbesteding was om voor een mooie prijs een gezonde en verantwoorde lunch te serveren, met als doel vitaliteit binnen de Belastingdienst extra te promoten.

Vitam heeft hier op eigenwijze invulling aan weten te geven middels het maatwerkconcept Kies en Lunch; een volwaardige, duurzame en gezonde lunch waarbij de gerechten dagelijks variëren en de ingrediënten het seizoen volgen.

In drie stappen stelt de Belastingdienst medewerker zijn of haar eigen lunch samen op basis van ruime keuze mogelijkheden, met als toetje een gratis stuk (seizoens)fruit.

Vaarwel broodje gezond

In het aanbestedingstraject wist Vitam zich als bedrijfscateraar met name te onderscheiden op kwaliteit. Het ‘vitale’ concept is gestoeld op drie ingrediënten: Eten & Drinken, Bewegen en Ontspannen.

Zo levert Vitam middels diverse activiteiten in het restaurant een bijdrage aan de fitte en vitale Belastingdienst medewerker. Tevens investeren we in een gezond, verantwoord en gevarieerd assortiment en worden gasten op positieve wijze verleid tot een gezonde keuze.

 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!Download whitepaper: Vitaliteit op het werk