Bedrijfscatering kan anders

Vanuit deze gedachte is VITAM opgericht. Wat we daar mee bedoelen? Bij ons zie je geen standaardconcepten, formules of huislabels. Wij vinden dat een bedrijfsrestaurant namelijk volledig moet passen bij de cultuur van de organisatie. De wensen van de opdrachtgever zijn daarbij het uitgangspunt. Daarom vinden wij het belangrijk om dicht bij onze gasten en opdrachtgevers staan.

Precies daarom geloven wij al vanaf de eerste dag in ondernemerschap op locatie. Wij geloven niet dat een hoofdkantoor goed kan bepalen wat onze gasten door heel Nederland  wensen. VITAM geeft daarom de vrijheid aan het restaurantteam om samen met onze chefs te bepalen wat er op het menu staat.  Dit kunnen wij doen omdat wij onze medewerkers continue trainen, inspireren en motiveren.

Door middel van kookstudio’s, trainingen en recepturen stimuleren wij onze collega’s om zelf op creatieve wijze heerlijke gerechten te maken. Deze aanpak leidt tot een hoge gastvrijheidsbeleving in onze restaurants. Doordat wij in ze geloven neemt het zelfvertrouwen toe en gaan onze medewerkers stralen. En er is toch niks prettiger dan een kop koffie krijgen met een stralende lach?

Door in onze medewerkers te investeren gaan ze weer stralen.
En wat is er beter dan je kop koffie ontvangen met een stralende lach!

Bedrijfslunch voor uw organisatie

Het bedrijfsrestaurant. Het is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen, een momentje van ontspanning. Niet alleen voor de lunch, ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Wij weten als geen ander dat goed, lekker en gezond eten en drinken bijdragen aan tevreden en vitale medewerkers. En een vitale werknemer is een productievere werknemer. Wij stellen onszelf daarom tot doel om onze gasten dagelijks te verrassen en te verleiden tot een verantwoorde keuze. De nieuwe generatie werknemers op de werkvloer stelt bovendien ook andere eisen aan eten en drinken. Het dagelijks hier op in spelten is een continu proces van vernieuwing, initiatief nemen en aandacht geven.

Wij geloven dat gezond leven een mindset is, die kan worden gerealiseerd door mensen bewust te maken van de voordelen van een gezonde levensstijl. In samenwerking met onze partners nemen wij hierin de verantwoordelijkheid die wij samen voelen voor onze lunchgasten

Partner op het gebied van vitaliteit

Vitaliteit zit in ons DNA. Wij zijn voor onze opdrachtgevers een partner op het gebied van vitaliteit. Vitaliteit gaat over meer uit het leven willen én kunnen halen. Gezond eten, ontspannen én bewegen zijn hierbij belangrijke onderwerpen voor ons.

Onze koks koken elke dag vers op locatie en verleiden uw lunchgasten met gezonde, eerlijke en lekkere gerechten. Onze medewerkers worden begeleid en geïnspireerd door onze eigen foodpioneers; een team van uitmuntende chefs die begeleiden, inspireren en motiveren op culinair gebied.

Wij koken bewust en gebruiken hiervoor groente en fruit uit het seizoen. Door nauwe samenwerking met onze groente en fruit leverancier kunnen wij de levering van seizoensproducten ook echt waarborgen. Wij hebben een systeem ontwikkeld waarmee we onze inkoop van groente en fruit verduurzamen en meer bewustwording creëren ten aanzien van Nederlandse seizoensproducten. 95% van onze groente en fruit kopen we in met energielabel A en B, waarvan 75% groente en fruit van Nederlandse bodem.

Vitale medewerkers gaat over meer dan eten. Daarom bieden wij ook verschillende vitaliteits- en leefstijlprogramma’s die uw werknemers adviseren over de invloed van voeding. Wij hebben daarvoor o.a. twee vitaliteitscoaches in dienst. Maken we je nieuwsgierig?

‘De Nederlandse bodem biedt een breed scala aan mooie producten maar doordat altijd alles beschikbaar is uit verre landen zijn we in onze maatschappij dit besef verloren.’