Skip to content

Vitam gaat aan de slag bij gemeente Almere

In mei is Vitam gestart als facilitaire horecadienstverlener bij gemeente Almere, de 8e stad van Nederland. Eind 2020 werd er een Europese aanbesteding gepubliceerd voor de cateringdienstverlening op drie locaties van de gemeente. Hierbij werd gezocht naar een ondernemende partij die duurzaamheid, gezondheid en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.

Vitam won de aanbesteding met een concept waarin duurzaamheid, continue ontwikkeling en gastvrijheid centraal staan en waarin een belangrijke rol is weggelegd voor groenten. Sinds 1 mei kunnen de 2.200 medewerkers van de gemeente zowel in het restaurant van het Stadhuis als dat op de locatie De Steiger terecht voor een smakelijke, gezonde lunch. Dagelijks hebben ze keuze uit een gevarieerd assortiment met veel plantaardige opties. Dit assortiment vernieuwen wij doorlopend – altijd op basis van de wensen en behoeften van de gasten. Naast de lunch in het restaurant verzorgen wij op het Stadhuis, De Steiger en het Upcycle centrum ook de vergaderservices en banquetingdienstverlening.

Foto Stadhuis Almere

En niet alleen de medewerkers van de gemeente Almere geven wij een warm onthaal, ook bezoekers ontvangen wij graag bij ALLY - straattaal voor Almere - in het Stadhuis. We hebben deze koffiebar in de publieke ontvangsthal een eigen invulling gegeven. ALLY is het kloppend hart van het gebouw, waar onze gastvrije medewerkers iedere dag klaar staan om heerlijke verse koffie en thee te bereiden voor de gasten. Uiteraard bieden wij hier ook heerlijke, gezonde tussendoortjes en belegde broodjes aan.

Ben je benieuwd wat Vitam voor de catering bij (semi-)overheidlocaties kan betekenen?

New call-to-action