Skip to content
Bedrijfsrestaurant

Vitam start als cateraar bij Transpolis

In juni is Vitam gestart als cateraar bij Transpolis in Hoofddorp. Transpolis is een internationaal georiënteerd multi-tenant kantorencomplex gelegen in kantorenpark ‘Beukenhorst-Oost’ op een steenworp afstand van luchthaven Schiphol. Transpolis biedt ambitieuze bedrijven alle ruimte en een flexibele indeling.

First Mate, Cushman & Wakefield en de pandeigenaar zochten een cateraar die een gastvrije, hoogwaardige en inspirerende omgeving creëert en een cateringorganisatie die vanuit een intrinsieke motivatie, maatschappelijk verantwoord en duurzaam exploiteert. Bij Transpolis voert hospitality de boventoon, het is elke dag de ambitie dat de pandbewoners zich gezien, gehoord en welkom voelen. Ons op maatgemaakte concept was hierop het juiste antwoord.

“Vitam snapt als geen ander hoe je invulling moet geven aan F&B bij multi-tenantpanden”

 First Mate

Het restaurant en de koffiebar worden plekken waar je goed kan werken in een prettige omgeving. Met het cateringconcept vervullen wij gelijktijdig de functies van goede horeca en gezellige ontmoetingsplek, zowel in het werkcafé als in het restaurant. Want als er íéts is wat mensen verbindt, dan is het wel samen eten en drinken. En dat moet natuurlijk verrassend en lekker zijn! Bij Vitam geloven wij in vers koken op locatie en verleiden we onze gasten met gezonde, eerlijke en lekkere gerechten. Elke dag weer en de hele dag door!

Door ondernemerschap op locatie zijn wij in staat flexibel in te spelen op veranderende wensen en behoeften van onze gasten. En dat sluit heel goed aan bij de verschillende doelgroepen, met een diversiteit aan (etnische) achtergronden en eetgewoontes die Transpolis kent.

Ben je benieuwd wat Vitam voor de catering in jouw bedrijf kan betekenen?

Bedrijfscatering op jouw locatie