Skip to content

Vind jouw droombaan bij Vitam

Leuk werk voor iedereen

Vitam gelooft in leuk werk voor iedereen. En zorgt er dan ook voor dat het leuk ís voor iedereen. Met goed werkgeverschap. Wat maakt het werken bij Vitam dan zo leuk? En waarom willen Vitammers bij ons blijven werken? Zo maakt Vitam het verschil voor jou:

Jouw ontwikkeling en vitaliteit vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een online leerplatform vol met inspirerende, interactieve trainingen en leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Zodat je blijft verbluffen, zowel de gasten als jezelf.

Ondernemerschap moedigen wij aan! Dus bij Vitam krijg je veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Zo blijft je werk leuk en afwisselend. Door vertrouwen en vrijheid te geven, tonen we lef. Daar ligt onze kracht. En die van onze mensen.

Duurzaam en gezond koken. Dát is wat we doen. Alles vers, zonder pakjes en zakjes, met de seizoenen mee en altijd met aandacht voor mens, dier en milieu. 

De fijne werksfeer is kenmerkend voor Vitam. Met persoonlijke aandacht en gastvrijheid voor iedereen. Er wordt dus niet alleen hard gewerkt; er is ook veel aandacht is voor de mens en voor elkaar. Dat betekent dat er gezellige feestjes en uitjes zijn, maar ook dat we hulp bieden en meedenken in deze financieel moeilijke tijden.

Werken bij (2)

Proef het verschil

Bij Vitam geven onze mensen de ruimte om een eigen sausje over hun werk te gieten. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, op de verschillende locaties door heel Nederland. Ons werk is iedere dag anders. Ons resultaat is altijd verbluffend. Vitammers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Zij runnen de locatie die bij hen past, bereiden en serveren gezond en lekker eten of ondersteunen collega's om een stapje extra te kunnen zetten. Met onze ondernemende mindset maken we samen een positief verschil. Wij kunnen met trots zeggen: Werken bij Vitam. Proef het verschil!

VITAM 4384

vind jouw droombaan

Werken bij Vitam kan op uiteenlopende manieren – er zijn veel verschillende functies. Gelukkig, want iedereen is anders. Wat vind jij leuk? Lees hier welke functies we allemaal aanbieden. Er is altijd wel een baan die bij je past!

Medewerkers aan het woord

  • “Ik kan op deze locatie veel zelf doen: zelf menu’s bedenken, zelf inkopen en zelf koken. Het voelt echt als mijn eigen minirestaurant, als eigen ondernemer.”

  • “Bij Vitam heb ik veel ruimte voor inbreng en om mijn eigen ideeën uit te werken. Dat was bij vorige werkgevers minder.”

  • “Omdat het een bedrijf is wat blijft innoveren en gezonde voeding promoot. De reden dat ik hier wil blijven werken is omdat ik fantastische collega's heb, mijn werk-privébalans optimaal is, zelf veel mag inbrengen, er een informele werksfeer heerst en Vitam gewoon een mooi bedrijf is!”

    Vind jouw droombaan

    Lijkt het je leuk om bij Vitam te werken en het verschil te maken? Bekijk de vacatures.