Ontdek Vitam

Vitam is dé facilitaire horecadienstverlener die genieten van goed en lekker eten centraal stelt. Als ondernemende cateraar gelooft Vitam dat voeding volop mogelijkheden biedt om een waardevolle bijdrage te leveren aan vitale mensen in een vitale wereld. In onze meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca is het onze missie om met lekker eten en drinken mensen te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl.

Vitam is in 2003 opgericht met de gedachte dat bedrijfscatering anders kon en moest: verser en gezonder! Dit bereiken wij door ondernemerschap op locatie, onze gepassioneerde koks vers te laten koken op locatie en goed en gezond eten aan de basis te stellen van onze dienstverlening. Dankzij dit recept zijn we snel gegroeid en blijven we groeien met gemiddeld 20 nieuwe locaties per jaar.

Wij werken voor uiteenlopende branches en type opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Samen met hen werken we continu aan de optimale invulling van de dienstverlening, altijd op basis van De Vitam Vijf.

Vitam's missie en visie

VITAM - 8143

Verantwoord ondernemen

Pure ingredienten

Toen & Nu

VITAM Rosmalen