Skip to content

Volop inspiratie bij het Vitam Managers Event

Inspiratie, informatie, veel lekker eten en drinken én gezelligheid; het was er allemaal tijdens het Vitam Managers Event. Afgelopen vrijdag kwamen onze restaurant- en locatiemanagers uit het hele land samen in de Mauritskazerne in Ede voor dit bijzondere evenement. Op het programma stonden uiteenlopende workshops, zowel vakinhoudelijke Vitam-trainingen als workshops verzorgd door externe partners zoals Too Good To Go, Verstegen, InstockMarket en Unilever.

Naast dit leerzame gedeelte van de dag konden de Vitammers langs de verschillende food stands lopen. Daar vonden zij volop inspiratie bij het mooie aanbod van de leveranciers: brood en banket van Bakkers Brigade, gekruide hapjes van Verstegen, zoutbewuste bouillon van Unilever, groentespreads van Groentegoed, paddo’s van De Nieuwe Keuken, vikingbrood van Lantmännen, plantaardige specialty coffees van Alpro, granola van Leanne’s Bakery, servies van Jos ten Berg, tussendoortjes van Bites We Love, plantaardige producten van Boon, glühwein en warme chocolademelk van Cascara Events en de borrelhapjes van Gro. En natuurlijk waren er ook diverse stands met daarin onze eigen Vitam-foodmodules die de managers op hun locaties kunnen aanbieden.

En voor deze Vitammers die op de locaties werken, waren er vanuit het servicekantoor ook diverse Vitam-stands. Daar konden zij informatie vinden en delen over onder andere het Vitam Lab, recruitment, MVO, het HR-softwaresysteem, marketing en Stichting Vitam Doet Goed.

Natuurlijk was er ook veel ruimte om bij te praten met collega’s: er was een lekkere lunch met bingo en een afsluitende borrel. Het was bijzonder om zoveel Vitam-restaurantmanagers bij elkaar te zien. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagd event!

Wil je een indruk krijgen van het event? Bekijk dan de video.

CO2-