Skip to content

Lekkere trek? Met REBELS eet je groenten als snack

3 feb 2020 ||

Het maakt niet uit welk voedingsadvies, dieet of leefstijladvies je erop naslaat: groenten zijn onderdeel van een gezond voedingspatroon. En hoewel we dit allemaal steeds beter weten, hebben we toch moeite om de dagelijks aanbevolen 250 gram groente binnen te krijgen. Dus helpen we onze gasten graag op weg. Met Rebels maken we het eten van groente extra makkelijk. Hoe dan? Door groenten als lekkere snack te presenteren.

 Rebels - eigenzinnige groenten

Met Rebels dagen we onze gasten uit om te snacken zonder vlees. Rebels staat voor trendy warme groentegerechten die wij presenteren als stoer comfortfood. Denk aan pompoen met bosui, feta en koriander, zoete aardappel met avocadomousse of geroosterde broccoli met pitjes granaatappel. Wij benadrukken niet dat de gerechten vegetarisch of vegan zijn, maar verleiden de gasten met verrassende smaakcombinaties en aantrekkelijke presentatie. Zo eet je in de verschillende Vitam-restaurants groenten als snack of klein gerecht en krijg je op een lekkere en makkelijke manier 200 gram groenten binnen. Vitam’s food pioneers ontwikkelden een variatie aan gerechten, die gepresenteerd worden in ‘streetfood’ stijl. Door de combinatie met aantrekkelijke smaakmakers is het volop genieten van groenten. En ben je ook nog gezond én verantwoord bezig!

Vitam - 0069 liggend

 

Een gezond en verantwoord eetpatroon

Groenten bevatten veel vezels, vocht, vitamines, mineralen en andere bouwstoffen. Is een variatie aan groenten de basis van je dagelijkse dieet, dan is dat een heel gezond vertrekpunt. Maar het eten van groente biedt niet alleen voordelen voor de eigen gezondheid, een meer plantaardig voedingspatroon is ook beter voor het milieu.

De uitdaging van 250 gram

Met Rebels helpen we onze gasten op weg om meer groente te eten. Maar ook voor de dagen thuis denken we graag mee.  Want die 250 gram blijkt een uitdaging voor velen.  Toch hoeft het niet moeilijk te zijn - als je er de hele dag de tijd voor neemt. Verwerk groente in alle maaltijden en tussendoortjes op een dag, in plaats van alleen bij de avondmaaltijd. Dan haal je die 250 gram wel!   

Vitam - 0081 liggend

 

 

 

E-book doe mij maar vega