
It's good doing food event
We kijken trots en tevreden terug op ons It's Good Doing Food event in het M-Mediagebouw in Hilversum. Op 16 mei kwamen onze opdrachtgevers en relaties bijeen en gingen we samen 'back to the future'. En er werd volop inspiratie geboden door gastsprekers Inga Blokker (FSIN) en Drees Peter van den Bosch (Boerschappen).
Na deze gezamenlijke sessie konden de gasten kiezen uit verschillende break-outsessies. Thema's waren digitale communicatiemiddelen in het bedrijfsrestaurant (door Kanpla), korte ketens in de praktijk (door Boerschappen), eten op het werk als boost voor je werkgeversimago (door Frisse Blikken en Vitam's recruitment manager) en de bewuste keuze de makkelijke keuze maken (door Vitam's voedingsdeskundige en concept- en kwaliteitscoach).
En natuurlijk was er een centrale rol voor eten en drinken. Met verschillende verantwoorde tussendoortjes en een heerlijke, kleurrijke lunch.
Beleef de dag mee met de sfeervolle aftermovie:
Blijf op de hoogte met vitam
-
24 apr 2025|Doing Food|CO2-reductie
INNOVEREN MET CONCEPT INNOVATIE EN DE FOOD PIONEERS
Lees meer -
12 feb 2025|Good Food|Bedrijfsleven|Overheid|Doing Food|Samenwerkingspartners|Doing Good|Nieuws
Samenwerking met groothandel Boerschappen
Lees meer -
11 feb 2025|Good Food|Bedrijfsleven|Doing Food|Doing Good|CO2-reductie
Ode aan peulvruchten: lekker, gezond en duurzaam
Lees meer