Skip to content
@home_01

Geen tijd om te koken? Vitam@home biedt de oplossing!

16 mrt 2016 ||

Vitam@home is de nieuwe maaltijdenservice bij Vitam. Gezonde, dagverse maaltijden, voor thuis of op het werk, worden vers bereid in onze bedrijfsrestaurants. 

Alles volgens eigen receptuur en van verse producten. Met deze service streeft Vitam naar een verhoogd welzijn van haar gasten door op meerdere momenten van de dag een gezonde maaltijd aan te bieden. En met resultaat!

Waar vraag is, creëren wij aanbod

"80% van mijn gasten die voor het sporten naar de snackbar gingen, nemen nu een maaltijd mee naar huis”, vertelt Erik Troost, F&B manager bij Vitam. Eind 2015 is Vitam@home als pilot gestart op zijn locatie in Arnhem. "Ik kreeg van gasten vaak de vraag naar een maaltijd voor thuis. Door het ondernemerschap op locatie dat Vitam biedt, kunnen we waar vraag is ook een aanbod creëren", vertelt Erik.

Dit leidde tot succes.

Want wat begon met 25 maaltijden per week, is in een korte periode gegroeid naar bijna 25 maaltijden per dag!

Wereldkeukens

Dagelijks worden er diverse maaltijden van vier verschillende (wereld)keukens aangeboden: Hollands, Mediterraan, Aziatisch en Maaltijdsalades. De maaltijden zijn samengesteld door de kok(s) op locatie en worden dus niet centraal gecoördineerd. Hierdoor zijn de gasten dagelijks opnieuw verrast met heerlijke en vernieuwde recepturen.

Gemak, kwaliteit en gezondheid zijn dan ook de belangrijkste motivatie dat gasten een maaltijd te kopen.

 

Benieuwd hoe je van jouw werkomgeving een gezonde(re) plek kan maken? Download de gratis whitepaper Vitaliteit op de (thuis)werkvloer!

Download whitepaper: Vitaliteit op het werk