Skip to content

Bijeenkomst twintigjarig bestaan

22 feb 2023 |

Donderdag 9 februari vierden we ons twintigjarig bestaan met onze opdrachtgevers en relaties. Het was bijzonder om zoveel geïnteresseerden te ontvangen op ons servicekantoor.

Natuurlijk was er ruimte om elkaar informeel te spreken onder het genot van lekker eten en drinken. Maar we hebben ook veel kennis en inspiratie gedeeld. De aanwezigen hadden de keuze uit drie breakout-sessies met verschillende onderwerpen en sprekers. Zo spraken onze voedingsdeskundige en concept- en kwaliteitscoach uitgebreid over gezonde voeding op het werk en hoe je mensen kunt verleiden de gezonde keuze te maken. Een andere keuze was een workshop met als onderwerp ‘Momentum’ – onze visie waarmee we de voedselketen verkorten, wat resulteert in verbetering van de biodiversiteit, verlaging van CO2-uitstoot en uiteindelijk in een gezonder product. En een andere mooie optie was om te luisteren naar de lezing van Inga Blokker, directeur van FSIN. Zij ging in op de consument in 2030, en vooral wat er nu al aan het veranderen in consumentengedrag met betrekking tot eten en drinken. Als mooie afsluiter was er het optreden van Milo Berlijn. Er werd geamuseerd en geboeid geluisterd naar zijn toespraak over gastvrijheid. Na deze inspirerende middag ontvingen wij de gasten in ons restaurant waar een aantal van onze koks heerlijke, verrassende gerechten hadden bereid. 

We kijken met een goed gevoel terug op dit event en hopen ook de komende twintig samen verder te groeien en bij te dragen aan vitale mensen in een vitale wereld.  

Bekijk de aftermovie