Campuscatering

Een hogeschool- en universiteitscampus heeft wat weg van een wereldstad. Een campus is vaak tientallen hectaren groot, heeft een internationale en multiculturele populatie die is opgebouwd uit diverse generaties. Zij zijn met elkaar verbonden door hun kennis en het delen daarvan.

Maar vooral ook eten en drinken zorgt voor onderlinge verbondenheid. Het is daarom ons doel van de restaurants, cafés en espressobars in campusomgevingen multifunctionele en multiculturele ontmoetingsplaatsen te maken. Een plek waar studenten elkaar ontmoeten en samen kunnen studeren. Waar medewerkers tijd hebben voor een praatje met collega’s. Waar iedereen kan genieten van goed, gezond en lekker eten!

VITAM op de campus

Wij voelen ons op de campus verantwoordelijk voor een stukje educatie op het gebied van eten en drinken. Wij leggen de focus daarom op gezonde en verantwoorde voeding en stimuleren onze gasten op een innovatieve en creatieve manier om gezonde keuzes te maken.

Sinds 2014 verzorgt VITAM de catering bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Op een plek waar levenslange vriendschappen gesloten worden en carrières gebouwd worden dragen wij bij aan een gezonde leefstijl, met verse kwalitatief goede producten die betaalbaar zijn en een herkomst hebben die je kunt uitleggen.

Ook bij Hogeschool Zuyd biedt VITAM een campusconcept wat zich richt op een breed en internationaal publiek.