Campus Deli Koffie van VITAM

Campuscatering

Een hogeschool- of universiteitscampus heeft wat weg van een wereldstad. Een campus heeft een internationale en multiculturele populatie, die verbonden is door kennis en het delen daarvan.

Ook eten en drinken zorgt voor onderlinge verbinding. Daarom maakt VITAM inspiratievolle ontmoetingsplaatsen van de horeca-outlets op een campus. Een plek waar studenten elkaar opzoeken en waar medewerkers tijd hebben voor een informeel gesprek. En bovenal creëren wij een plek waar iedereen geniet van goed, gezond en lekker eten! Want gezonde voeding speelt ook bij de jongere generaties een steeds grotere rol.

Campuscatering van VITAM

Binnen onze campuscatering stimuleren we onze gasten op innovatieve en creatieve wijze om gezonde en verantwoorde keuzes te maken. En deze gedachte slaat aan! Wij brengen onze campuscatering namelijk bij steeds meer universiteiten en hogescholen tot uitvoer. Enkele voorbeelden:

Erasmus Universiteit logo

Rotterdam

Sinds 2014 verzorgt VITAM de catering bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Op een plek waar levenslange vriendschappen gesloten worden en carrières worden gebouwd, dragen wij bij aan een gezonde leefstijl met verse en goede producten uit het seizoen.

Zuyd Logo

Zuid Limburg

Bij Hogeschool Zuyd biedt VITAM een campusconcept wat zich richt op een breed en internationaal publiek. Uiteraard met respect voor de prachtige regio waarin zij gelegen is. Binnen de hogeschool draagt 50% van de ingekochte producten het label gezond en stimuleert op die manier vitaliteit onder de vijftienduizend toekomstige professionals, die bij de Hogeschool worden opgeleid.

Jads logo

's-Hertogenbosch

Vanaf 2018 verzorgt VITAM de catering in het Jheronimus Academy for Data Science in de Mariënburg Campus – een monumentaal kloostercomplex in hartje Den Bosch. In dit ‘Bakery Café’ staan maatwerk en snelheid centraal: gerechten worden ter plekke bereid, waardoor de verskwaliteit gegarandeerd is en we rekening houden met individuele wensen.

HU logo

Utrecht

Deze zomer lanceerde VITAM bij de hogeschool Utrecht de B’GREAT Foodplaza. De hoofdingrediënten zijn duurzaamheid, vitaliteit, gastbeleving & innovatie. Het gaat over meer uit het leven willen halen en je fitter, energieker en sterker te voelen. Extra bijzonder: je vindt er ook een Sign Language Coffeebar. Het bestellen van koffie gebeurt hier uitsluitend via gebaren. Beheers je geen Nederlandse Gebarentaal, dan staat er een groot scherm waarop de gebaren worden uitgelegd.

TU Eindhoven logo

Eindhoven

In 2019 start VITAM met de exploitatie van 10 food outlets en alle banqueting activiteiten bij de TU in Eindhoven. Centraal staat het concept ‘Food for Thought’, wat in de kern staat voor een sfeervolle ambiance en diversiteit; voor flexibiliteit door te blijven nadenken over nieuwe ontwikkelingen én voor goede voeding om te presteren. Daarnaast staat het concept ook voor ‘stof tot denken’: gasten raken geïnspireerd om anders over eten na te denken en ook thuis eens anders te koken.

Campuscatering bij Zuyd Hogeschool

Vanuit zes locaties in Maastricht, Heerlen en Sittard verzorgt Zuyd Hogeschool bachelor-, masteropleidingen en cursussen. Op de verschillende vestigingen wordt dagelijks de lunch verzorgd voor gemiddeld 2300 studenten. Sinds januari 2017 is VITAM verantwoordelijk voor catering op alle locaties.

“De manager op locatie bepaalt het menu door goed te luisteren naar de vraag op de locatie. Er wordt maandelijks gemeten welk percentage gezonde producten er per locatie wordt ingekocht en het prijsbeleid is er op gericht gezonde producten te stimuleren.”

Zuyd

Klaar voor gezonde campuscatering?

Ben je overtuigd van onze missie en wil je de catering bij jou op de campus ook vitaal en verantwoord maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laatste nieuws en blogs

  • Food Pioneers VITAM verleggen culinaire grenzen in catering

    Misset Horeca interviewde onze kwaliteit-conceptcoach Peter Nass over zijn loopbaan bij VITAM en zijn dagelijkse ambitie om - samen met zijn team van Food Pioneers - ieder dag onze gasten te verleiden tot de gezonde en verantwoorde keuze. Hoe? Met goed en lekker eten! […]

  • 'Dag tegen zout' tijdens de BBQ + recept

    Binnen ons streven om onze gasten te verleiden tot de gezonde keuze - én als partner van De Nierstichting - zetten wij ons dagelijks in om onze gasten zoutbewuster te maken. 85% van de Nederlanders eet namelijk te veel zout. Dat kan de bloeddruk verhogen en nierschade veroorzaken. Het is dus een gezonde keuze om dagelijks minder zout te eten. Tijdens het BBQ-seizoen is dat nog wel eens een uitdaging... […]

  • Hoe stimuleer ik vitaliteit onder mijn werknemers? [ 6 praktische tips! ]

    Vitalere medewerkers zijn gelukkiger, productiever en sterker betrokken bij de organisatie. Een hoge vitaliteit onder werknemers heeft voordelen voor het bedrijf én voor de werknemers zelf. In deze blog geven we je 6 praktische tips om die vitaliteit onder je werknemers te stimuleren. […]

Contactformulier Campuscatering

Ben je benieuwd wat VITAM voor de catering op jouw school of campus kan betekenen? Wil je eens kennismaken of samen sparren over de mogelijkheden van gezonde catering voor jouw campuslocatie? We worden enthousiast van nieuw contact! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we binnen 2-3 werkdagen contact met je op.

Deli salade