Campus Deli Koffie van VITAM

Campuscatering

Een hogeschool- of universiteitscampus heeft wat weg van een wereldstad. Een campus heeft een internationale en multiculturele populatie, die verbonden is door kennis en het delen daarvan.

Ook eten en drinken zorgt voor onderlinge verbinding. Daarom maakt VITAM inspiratievolle ontmoetingsplaatsen van de horeca-outlets op een campus. Een plek waar studenten elkaar opzoeken en waar medewerkers tijd hebben voor een informeel gesprek. En bovenal creëren wij een plek waar iedereen geniet van goed, gezond en lekker eten! Want gezonde voeding speelt ook bij de jongere generaties een steeds grotere rol.

Campuscatering van VITAM

Binnen onze campuscatering stimuleren we onze gasten op innovatieve en creatieve wijze om gezonde en verantwoorde keuzes te maken. En deze gedachte slaat aan! Wij brengen onze campuscatering namelijk bij steeds meer universiteiten en hogescholen tot uitvoer. Enkele voorbeelden:

Rotterdam

Sinds 2014 verzorgt VITAM de catering bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Op een plek waar levenslange vriendschappen gesloten worden en carrières worden gebouwd, dragen wij bij aan een gezonde leefstijl met verse en goede producten uit het seizoen.

Zuid Limburg

Bij Hogeschool Zuyd biedt VITAM een campusconcept wat zich richt op een breed en internationaal publiek. Uiteraard met respect voor de prachtige regio waarin zij gelegen is. Binnen de hogeschool draagt 50% van de ingekochte producten het label gezond en stimuleert op die manier vitaliteit onder de vijftienduizend toekomstige professionals, die bij de Hogeschool worden opgeleid.

's-Hertogenbosch

Vanaf 2018 verzorgt VITAM de catering in het Jheronimus Academy for Data Science in de Mariënburg Campus – een monumentaal kloostercomplex in hartje Den Bosch. In dit ‘Bakery Café’ staan maatwerk en snelheid centraal: gerechten worden ter plekke bereid, waardoor de verskwaliteit gegarandeerd is en we rekening houden met individuele wensen.

Utrecht

Deze zomer lanceerde VITAM bij de hogeschool Utrecht de B’GREAT Foodplaza. De hoofdingrediënten zijn duurzaamheid, vitaliteit, gastbeleving & innovatie. Het gaat over meer uit het leven willen halen en je fitter, energieker en sterker te voelen. Extra bijzonder: je vindt er ook een Sign Language Coffeebar. Het bestellen van koffie gebeurt hier uitsluitend via gebaren. Beheers je geen Nederlandse Gebarentaal, dan staat er een groot scherm waarop de gebaren worden uitgelegd.

Eindhoven

In 2019 start VITAM met de exploitatie van 10 food outlets en alle banqueting activiteiten bij de TU in Eindhoven. Centraal staat het concept ‘Food for Thought’, wat in de kern staat voor een sfeervolle ambiance en diversiteit; voor flexibiliteit door te blijven nadenken over nieuwe ontwikkelingen én voor goede voeding om te presteren. Daarnaast staat het concept ook voor ‘stof tot denken’: gasten raken geïnspireerd om anders over eten na te denken en ook thuis eens anders te koken.

Klaar voor gezonde campuscatering?

Ben je overtuigd van onze missie en wil je de catering bij jou op de campus ook vitaal en verantwoord maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Missie in actie

Het is onze missie om onze gasten te verleiden tot het kiezen voor een vitale en verantwoorde levensstijl. Deze missie is de rode draad voor al onze catering op locatie. Zo maken wij bijvoorbeeld het verschil:

Flessen

Good food

Als gezonde cateraar zijn wij altijd op zoek naar verbetering van ons assortiment. Good Food is op vier kernwaarden gebaseerd: verantwoord, zorg voor dier en milieu, huisgemaakt en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Women holding delicious fresh vegetables

Circulair Ondernemen

Onder circulair ondernemen verstaat VITAM het duurzaam beheer van natuurlijke bronnen, het beperken van voedselverspilling en het optimaliseren van reststromen. Een goed voorbeeld is Parkcafé Groen:

Social Return

Werken en het vinden van een baan is soms niet voor iedereen gemakkelijk of vanzelfsprekend. Daarom nemen wij al jaren onze courgettes, tomaten, paprika’s en aubergines af van Zorgboerderij Kwekerij Osdorp en wordt meer dan een derde van onze patisserie gemaakt door Koekenbakkerij ’t Möpke.

Laatste nieuws en blogs

  • 2018, helemaal geen flauw jaar! (+ recept)

    Bijna iedereen (85% van de Nederlanders) eet te veel zout. En ook al let je op het zout dat je dagelijks toevoegt aan je maaltijd, je overschrijdt het maximum zonder dat het doorhebt.&nbs […]

  • Culinair talent ontspruit bij Villa Pardoes

    Al jaren dragen wij Villa Pardoes in Kaatsheuvel een warm hart toe. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie aan gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind. Met de verkoop van de Pardoes salade in de VITAM restaurants doneren wij jaarlijks een bedrag aan Villa Pardoes. En daarmee kunnen veel gezinnen genieten van een onvergetelijke – en vooral onbezorgde – vakantie. […]

  • Eet als een Italiaan! (+ recept)

    In Italië weten ze wat genieten is! Ze zien de maaltijd écht als moment van ontspanning en daar nemen ze – samen met familie en vrienden –uitgebreid de tijd voor. Italiaanse gerechten kenmerken zich vooral door eenvoud: het draait om pure smaken en verse ingrediënten van de beste kwaliteit. […]

Contactformulier Campuscatering

Ben je benieuwd wat VITAM voor de catering op jouw school of campus kan betekenen? Wil je eens kennismaken of samen sparren over de mogelijkheden van gezonde catering voor jouw campuslocatie? We worden enthousiast van nieuw contact! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we binnen 2-3 werkdagen contact met je op.